۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰
کد خبر: ۲۷۹۳۶
تحقيقات نشان داده آمريکا، روسيه و انگليس، در صدر کشورهايي قرار دارند که بيشتر هدف حملات سايبري قرار مي‌گيرند و ۷۰ درصد حملات سايبري نيز انگيزه مالي دارند.
به گزارش پایداری ملی،  طبق ارزيابي کارشناسان شرکت «Positive Technologies»، روسيه به دنبال ايالات متحده آمريکا، دومين جايگاه در رده بندي کشورهايي که مورد حملات سايبري قرار مي گيرند را بدست آورده است. 

تحقيقات اين شرکت نشان داده است که 10 درصد حملات سايبري در جهان، چه از داخل و چه از خارج، به منابع اطلاعاتي و سيستم‌هاي امنيتي، طي سه ماه نخست سال 2017 در روسيه صورت گرفته است. اين شاخص روسيه را در جايگاه دوم بعد از آمريکا قرار مي دهد که چنين حملاتي در آنجا 41 درصد از کل حملات سايبري در جهان است.

اين نتيجه گيري بر اساس تحقيقات کارشناسان اين شرکت و بر اساس اطلاعات مختلف غيرمحرمانه بدست آمده است.

سومين جايگاه از آن انگليس است که 7 درصد حملات را به خود اختصاص داده است. اين تحقيقات نشان داده که قرار گرفتن، آمريکا، روسيه و انگليس در صدر اين فهرست، مي تواند به اين مسئله بستگي داشته باشد که توجه جامعه جهاني و رسانه هاي گروهي به اين سه کشور معطوف است. البته در اين تحقيقات تنها 26 کشور مورد بررسي قرار گرفته اند که بيشتر از سايرين در معرض حملات سايبري قرار دارند. اين تحقيقات همچنين نشان داده که مردم عادي تنها از 49 درصد از چنين حملاتي مطلع مي شوند.

کارشناسان اين شرکت فاش کرده اند که منافع مالي اصلي ترين انگيزه براي بيش از 70 درصد حملات سايبري است و تنها 3 درصد اين حملات انگيزه سياسي دارند. همجنين مشخص شده که ارزش اطلاعات شخصي به دليل گسترش فعاليت شبکه هاي اجتماعي کاهش يافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر