دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل گفت: ادعای ارسال سلاح از ایران به یمن کاملاً بیاساس است.
به گزارش پایداری ملی، «ولفگانگ برولهارد» مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت خارجه سوئیس امروز با دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل دیدار و گفتگو کرد.
حسین امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با ابراز خرسندی از پیشرفت روابط تهران ــ برن گفت: منطقه خاورمیانه شاهد تحولات بسیاری است و نقش کشور سوئیس در ارائه راهحلهای سازنده قابل توجه است.
وی با اشاره به روابط تهران ــ ریاض، افزود: رفتار عربستان در منطقه سازنده نیست و ریاض باید در سیاستهایش نسبت به منطقه تغییرات محسوس صورت دهد.
دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل با اشاره به تداوم تجاوز نظامی عربستان علیه مردم مظلوم یمن گفت: حضور گروههای تروریستی متعدد در جنوب یمن که در سایه جنگ در این کشور بهطور فزاینده، رو به افزایش است، علاوه بر تهدید امنیت منطقه، به عامل نگران کننده تهدید امنیت آبهای بین المللی تبدیل شده است.
امیرعبداللهیان افزود: از دید جمهوری اسلامی ایران تنها راه حل در یمن، گفتگوهای سیاسی و پیگیری روشهای مسالمت آمیز و احترام به تصمیم مردم یمن است بهنحوی که تمامی جریانها و گروههای یمنی در حکومت نقش داشته باشند. ادعای ارسال سلاح از ایران به یمن کاملاً بیاساس است.
وی با اشاره به برگزاری کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین در تهران افزود: اینکه نتانیاهو تصور میکند که تحولات بین المللی و منطقهای بهنفع تلآویو پیش میرود، خطاست. امروزه گروههای مقاومت فلسطین با هوشیاری تحرکات رژیم صهیونیستی را زیر نظر دارند.
وی با تمجید از نقش حزبالله لبنان در مبارزه با تروریسم در لبنان و سوریه و کمک شایان حزبالله در برقراری امنیت در منطقه گفت: تجربه مبارزه با تروریسم در لبنان و سوریه، حزبالله را قدرتمندتر کرده است.
مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی با اشاره بر اهمیت دور نمودن تروریستها از میز مذاکرات سوری ــ سوری در ژنو، بر ضرورت توجه سوئیس و غرب به نقض فاحش و سیستماتیک حقوق بشر در بحرین تأکید نمود.
ولفگانگ، مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت خارجه سوئیس نیز ضمن تأکید بر رشد روابط دو کشور در ابعاد مختلف و ارائه ارزیابی از تحولات بین المللی و منطقهای، با اشاره به مشکلات مردم منطقه از جمله مردم فلسطین، یمن و سوریه از حمایت کشورش از حقوق مردم در این کشورها یاد کرد.
«برولهارد» به مذاکرات ژنو و آستانه اشاره کرد و بر تأثیرگذاری این نشستها در روند ایجاد فرآیند صلح در خاورمیانه تأکید کرد.
وی ضمن تبیین سیاستهای سوئیس در قبال وضعیت حقوق بشر، موضوع رعایت حقوق بشر در بحرین را در این چارچوب ارزیابی کرد.