۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۸
کد خبر: ۲۵۷۸۷
سردار جلالی در برنامه گفتگوی خبری:
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور : نواقص معمولا در همه کارهای جدید وجود دارد زیرا هنوز ناشناخته اند و از نظر ما مشکل به حساب نمی آیند و با آموزش و فرهنگسازی این امر به آسانی حل و فصل می شود، در برخی از موارد نیازهای قانونی و در برخی موارد اعتبارات ریالی لازم است تا زیرساختها آماده شوند.

سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در برنامه گفتگوی خبری شبکه خبر گفت: ما در استانهای بوشهر، اصفهان، مرکزی، تهران و قم مانورهایی دادیم و حتی آموزشها را در دل مردم بردیم تا مردم در خطرات زیست محیطی و هسته ای بدانند چطور از خود محافظت کنند. 

وی افزود: هدفگذاری ما در 5 سال اول استانهای بوشهر، اصفهان، مرکزی، تهران و قم برای آموزش بوده اما طرح بعدی ما پاسخ ملی به حوادث هسته ای را شامل می شود مثلا اگر در ارمنستان نیروگاه هسته نشت و به داخل منتشر شود مردم با وظایف خود آشنا باشند و ما هم بتوانیم تخریب و آسیب ها را به حداقل برسانیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: نواقص معمولا در همه کارهای جدید وجود دارد زیرا هنوز ناشناخته اند و از نظر ما مشکل به حساب نمی آیند و با آموزش و فرهنگسازی این امر به آسانی حل و فصل می شود، در برخی از موارد نیازهای قانونی و در برخی موارد اعتبارات ریالی لازم است تا زیرساختها آماده شوند.

جلالی گفت: ما باید نیازهای آتش نشانی کشور را تکمیل کنیم تا در صورت بروز آلودگی هایی نظیر آلودگی هسته ای، به سرعت با آثار تخریبی آن مقابله کنیم.

وی گفت: بعضی از موضوعات نو هستند و مسبوق به سابقه در قانون نیستند که و بر همین اساس نیازمند وضع قوانین جدید هستند، مثلا در حوزه پدافند زیستی نیازمند وضع قانون هستیم تا هر دستگاه بتواند به وظایف خود به خوبی عمل کند و یا در نشت های هسته ای و تششعات آن، که آن هم نیازمند وضع قوانین جدید است، احساس ما این است که تاکنون نتوانسته ایم آن درک لازم را در بین نمایندگان مجلس ایجاد کنیم تا آنها نیز بتوانند تصمیمات و قوانین لازم را وضع کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: در بسیاری از کشورها همه مردم تکلیف خود را در دفاع غیرنظامی از کشور می دانند اما در کشور ما هنوز قوانین لازم وضع نشده است.

سردار جلالی افزود: در موضوع ریزگردها، ما یک دومینویی بین برق و آب داریم به این ترتیب که زمانی که برق می رود آب هم قطع می شود که دومینوی آسیب رسان برای کشور به حساب می آید، ما به دنبال کسب یک سری از اعتبارات برای حل یک چنین مشکلاتی در کشور هستیم، چرا باید ارتباطات ما با قطع برق، به طور کامل قطع شود که این امر نیازمند استفاده از تکنولوژی های نوین در کشور است.

وی افزود: بخشی از حوادث در دست ما نیست اما برخی قابل پیشگیری است، مثلا ما بایستی وابستگی خود را به برق کاهش دهیم تا در مشکلات مشابه وضعیت فلج کننده در کشور ایجاد نشود که خود نیازمند اعتبارات و وضع قوانین مکفی در این زمینه است.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر