در این گزارش آمده است: «این روزها دونالد ترامپ و نومحافظه کاران آمریکایی بیشتر درباره اقدام نظامی علیه ایران سخن می گویند اما باید اندکی از تاریخ درس بگیرند:
در سال 1953، سیا "محمد مصدق" نخست وزیر ایران که در روندی دموکراتیک انتخاب شده بود را سرنگون کرد و دیکتاتوری بی رحم که با مشت آهنین حکومت می کرد را به قدرت رساند که در سال 1979 توسط انقلاب اسلامی و رهبرش آیت الله خمینی به زیر کشیده شد.
آمریکا از حذف دیکتاتورش ناخشنود بود شروع به مسلح کردن صدام حسین در عراق کرد که جنگی وحشیانه را علیه ایران به راه انداخته بود و در این جنگ به صورت گسترده از سلاح های شیمایی علهی ایرانی ها استفاده کرد.
هر بحثی درباره ایران باید با توجه به تاریخی صورت پذیرد که در بالا به آن اشاره شد. ما باید بپذیریم مردم ایران حق دارند که نظر مثبتی نسبت به سیاست های آمریکا در منطقه خود نداشته باشند.
نمی خواهیم بگوییم که ایران رفتاری نمونه داشته اما این ادعای آمریکا که "ایران درحال بی ثبات ساختن منطقه است" با وجود عملکرد واشنگتن در عراق، ایران، لیبی، سوریه، افغانستان و ... مثال کاملی از ضرب المثل "ديگ به ديگ ميگه روت سياه" است.
آمریکا به جای راه انداختن جنگی دیگر در خاورمیانه باید از عملکرد خود در خاورمیانه درس بگیرد و با عذرخواهی، روابط دیپلماتیک کامل و دوستانه ای با ایران برقرار کند.»
البته تهدید های دولت آمریکا در رابطه با حمله به ایران چیزی بیش از بلوف نیست. پایگاه "میدل ایست آی" (Middle East Eye) با انتشار یادداشتی به بررسی احتمال حمله ایالات متحده به ایران پرداخته و این موضوع را منتفی دانسته است.
در بخش هایی از این یادداشت آمده است: «باید اظهارات تند دولت ترامپ در قبال ایران را نادیده گرفت؛ واقعیت آن است که سیاست ترامپ در قبال ایران نیز مانند اوباما خواهد بود و استفاده از فشار نظامی بسیار بعید است. آخرین باری که آمریکا مقابله نظامی با ایران را به صورت جدی بررسی کرد در زمان دولت بوش در سال 2007 بود اما این اتفاق نیفتاد؛ دلیل بسیاری خوبی هم برای آن است؛ دیگر آن زمان که آمریکا بتواند با مصونیت به ایران حمله کند گذشته است؛ در سال 2007 هر گونه حمله به ایران، خطر هدف گرفته شدن و از دست دادن بسیاری از ناوگان دریایی آمریکا در خلیج [فارس] با موشک های ضد کشتی ایران را به همراه داشت.