۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۵
کد خبر: ۲۵۷۷۹
معاون امور استان های سازمان پدافند غیر عامل دراولین همایش پدافند سایبری و بازدارندگی ملی در استان لرستان
معاون امور استان های سازمان پدافند غیر عامل با اشاره به لزوم ملاحضات پدافند غیرعامل در استان ها، به اهمیت پدافند سایبری به عنوان یکی از مهمترین بخش های پدافند غیرعامل پرداختند و بیان نمودند فضای سایبری در عین حال که دارای فرصت هایی می باشد اما اگر مدیریت نشود قطعا فرصت ها به تهدید تبدیل می شوند.
میثم ملکی

به منظور تحقق اهداف سند راهبردی پدافند سایبری کشور و آشنایی سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان با تهدیدات سایبری، همایشی تحت عنوان پدافند سایبری و بازدارندگی ملی در تاریخ 27/11/95 با حضور معاون بسیج و امور استان های سازمان پدافند غیرعامل کشور، جانشین معاونت فاوا سازمان پدافند غیرعامل کشور، آقای دکتر امینی مدرس دانشگاه، دکتر خجسته پور معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان ،  سیف مدیرکل پدافند غیرعامل و شرکت مدیران، معاونین فاوا و رابطین پدافند غیرعامل تمامی دستگاه های اجرایی استان استان لرستان برگزار گردید.

در این همایش معاون امور استان های سازمان پدافند غیر عامل با اشاره به لزوم ملاحضات پدافند غیرعامل در استان ها، به اهمیت پدافند سایبری به عنوان یکی از مهمترین بخش های پدافند غیرعامل پرداختند و بیان نمودند فضای سایبری در عین حال که دارای فرصت هایی می باشد اما اگر مدیریت نشود قطعا فرصت ها به تهدید تبدیل می شوند.

در ادامه وی عملیات اطلاعاتی سایبری را به جنگ هکر ها، جنگ اطلاعاتی اقتصادی، جنگ روانی، جنگ اطلاعات محور و جنگ الکترونیک دسته بندی نمودند و بیان داشتند که در حوزه سایبر باید آسیب ها شناسایی و برای اصلاح آنها اقدام شود. معاون بسیج و امور استان های سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین با تاکید بر پیامدهای حملات سایبری خواستار آموزش و فرهنگ سازی در زمینه پدافند سایبری شدند.

جانشین معاونت فاوا سازمان پدافند غیر عامل کشور پدافند سایبری را بسیار حائز اهمیت دانسته و بیان داشتند دشمن رویکرد خود را از تهدیدات عامل به سمت تهدیدات غیرعامل به خصوص تهدید سایبری تغییر داده است.

در این همایش تهدیدات شبکه های اجتماعی نیز مورد بررسی قرار گرفت و دکتر امینی مدرس دانشگاه با بیان تهدیدات شبکه های اجتماعی، تصریح کردند که علاوه بر تهدیدات زیرساختی باید توجه ویژه ای به تهدیدات شبکه های اجتماعی نیز انجام شود.

در ادامه دکتر خجسته پور بیان نمودند: اینترنت، انقلابی در ارتباط بین انسانها بود و باعث شد ارتباط بین انسانها بسیار سریع‌تر و قوی‌تر شود و همین موضوع سبب شد کوششها برای تسلط بر فضای اینترنت افزایش یابد؛ زیرا تسلط بر این ابزار یکی از راههای کسب قدرت بوده و اساساً قدرت در اینجا تسلط بر ارتباطات تعریف می شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر