در ابتدای جلسه مهندس هاشمی مقدم مدیر عامل آب و فاضلاب استان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و رویکردهای پدافندغیرعاملی شرکت های آب و فاضلاب و طرح ها و پروژه های اجرائی این حوزه ، خواستار کمک های اعتباری وزارت نیرو جهت سرعت بخشیدن به روند اجرائی پروژه های ذیربط در استان شد.
در ادامه افسر مدیر کل پدافند غیرعامل با اشاره به رویکردهای پدافندغیرعامل در سیاست های وزارت نیرو و محورهای اصلی شرکت آب و فاضلاب ، بر مدیریت تقاضای آب ، افزایش تولید و بهبود کیفیت آب و فرهنگ سازی در حوزه های ذیربط تاکید نموده و هدف از اجرای طرح های پدافند غیرعاملی در تاسیسات آب و فاضلاب را کاهش آسیب پذیری در بخش تجهیزات و تاسیسات و تامین خدمات پایدار در این حوزه عنوان کرد.
وی ضمن تاکید بر ضرورت لزوم آموزشهای تخصصی و عمومی ، تامین تجهیزات لازم جهت رصد، پایش و تشخیص فوری تهدیدات زیستی حوزه آب، اجرای جامع طرح تامین مولدهای برق اضطراری حوزه مخازن آبی ، اجرای طرح افزایش مخازن آب اضطراری و اعمال پیوست پدافند غیرعامل به کلیه طرح های توسعه ای دستگاههای اجرائی تابع وزارت نیرو در استان؛ خواستار حمایت و پشتیبانی همه جانبه کمیته مدیریت بحران و پدافندغیرعامل وزارت نیرو از دستگاه های اجرائی استان شد.
در پایان مهندس جعفرزاده مدیرکل مدیریت بحران و پدافندغیرعامل وزارت نیرو تهدید غالب در کشور را تهدید سایبری عنوان کرد و افزود: بومی سازی سیستمهای اتوماسیون از جمله راهکارهای مهم برای کاهش خطر حملات سایبری محسوب می شود.
همچنین وی با تایید حمایت همه جانبه از طرح ها و پروژه های پدافندغیرعاملی دستگاه های اجرائی حوزه وزارت نیرو در استان ، بر انجام اقدامات پیشگیرانه جدی جهت کنترل و کاهش تهدیدات متصور زیستی در حوزه آبی استان توسط دستگاه های اجرائی ذیربط تاکید کرد.