دومين همايش روش هاي افزايش ماندگاري فرآورده هاي مواد غذايي با حمایت و همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور در دي ماه سال جاري در تالار ايوان شمس برگزار مي گردد.
به گزارش پایداری ملی ، همایش و نمايشگاه تخصصي «روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی» با حمایت و همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور، معاونت فرهنگی، اجتماعی اداره کل سلامت شهرداری تهران، سازمان ملی استاندارد ایران، وزارت صنعت و معدن، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان جهاد كشاورزي، سازمان غذا و دارو، کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، قطبهای علمی و پژوهشگاههای صنایع غذایی و نیز دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور، اتاق های بازرگانی و با حضور شرکتهای صنایع غذایی داخلی و خارجی در راستای حمایت و کمک به برنامه جهانی غذا توسط مرکز همایشهای راهبردی رنگارنگ به ریاست دکتر محمد حسین عزیزی در 7 و 8 دی ماه سال جاری در تهران برگزار میگردد.
علاقهمندان و محققان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانی وب سايت http://technofood.org مراجعه و یا با شماره 88862008 021 تماس بگیرند.