نبوی مدیرکل پدافند غیر عامل استان با اشاره به نقش برنج به عنوان یک محصول استراتژیک در سبد غذایی مردم و سهم استان در تولید نزدیک به 50 درصدی کشور، افزایش تولید و تامین پایدار یک محصول کیفی را در خودکفایی ضروری دانست و خاطرنشان کرد مرکز تحقیقات برنج مازندران بالحمدالله توانست با داشتن توان کارشناسی بالا و علیرغم محدودیت منابع با معرفی رقمهای جدید به این مهم دست یابد و تحقق اقتصاد مقاومتی بهترین نقش را ایفاء نماید.
دبیر شورای پدافند غیر عامل مازندران بر لزوم حمایت جدی از مرکز تحقیقات تاکید کرد و از ممنوعیت ورود برنج خارجی به مازندران با تدبیر دولت و دستور استاندار مازندران خبر داد.در ابتدای این نشست دکتر عرفانی رئیس مرکز تحقیقات برنج کشور معاونت مازندران ضمن بیان نقش و اهمیت برنج در امنیت غذایی گفت 38 درصد سطح زیر کشت برنج کشور در مازندران و 44 درصد تولید کشور در این استان انجام می شود.
وی با اشاره به اختصاص 50 درصدی سطح زیر کشت زراعت استان به برنج از معرفی 22 رقم خالص و جدید در مرکز تحقیقات مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد توسعه روشهای به زراعی،کاهش مصرف سموم، آموزش کشاورزان و بهبود اقتصاد کشاورزان از طریق معرفی روشهای چند کشتی را از دستاوردهای مرکز تحقیقات در استان برشمرد.عرفانی با اشاره به برنامه اقتصاد مقاومتی استان مبنی بر افزایش تولید گفت: پیش بینی می شود مقدار تولید کشور در سال جاری از 3میلیون تن عبور کند و در مازندران نیز به بیش از یک میلیون وسیصد هزار تن برسد.این در حالی است که سطح زیر کشت از 560 هزار هکتار در مدت مشابه سال گذشته به 480 هزار هکتار در سال جاری رسیده است.