۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰
کد خبر: ۲۲۱۳۵
اعضای کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی پدافند غیرعامل استان سمنان، تبیین اصول و کارکردهای پدافند غیرعامل را در تحقق اقتصاد مقاومتی و مباحثی مانند اعزام زائران پیاده اربعین حسینی خواستار شدند.
کارگروه تخصصی فرهنگی ، اجتماعی و آموزشی پدافند غیرعامل استان سمنان روز سه شنبه، در سالن مدیریت بحران استانداری با محوریت راهکارهای تحقق پدافند غیرعامل در اقتصاد مقاومتی و آئین اعزام زائران پیاده اربعین حسینی برگزار شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سمنان در این نشست، با بیان اینکه پدافند غیرعامل مجموعه اقدامات غیرنظامی و پیشگیرانه داخلی برای ناکام گذاشتن برنامه های دشمن است، گفت: هر اقدامی که از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران انجام شود که برنامه تهاجمی دشمن را در تمام جهات دچار بحران کند، پدافند غیرعامل است.
امیر بینایی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی امری مردم‌محور و نیازمند مشارکت بیشتر مردم است، افزود: اقتصاد مقاومتی باید در اصلاح الگوی مصرف به مردم کمک کند و موجب افزایش رضایتمندی آن ها شود و این عمل تجلی‌ پدافند غیرعامل است.
وی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی در مقابل اقتصاد ریاضتی قرار دارد و می خواهد بدون اینکه به مردم فشار روحی، روانی و فیزیکی وارد کند، به زندگی مردم کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی به طور کامل پدافند غیرعامل است، زیرا تمام دسیسه های دشمن را در حوزه اقتصادی شفاف سازی می کند و توطئه های دشمنان را خنثی می کند.
بینایی افزود: برجام نیز یک اقدام پدافند غیرعامل است که تمام سیاست های دشمنان ایران را خنثی کرده است.
وی با بیان اینکه آئین اعزام پیاده زائران در اربعین حسینی به کربلا، یک حرکت قابل توجه معنوی است، گفت: شیعیان با این حرکت، اقدامی ضددشمن انجام می دهند.
وی اظهار کرد: قبل از حرکت زائران اربعین حسینی به صورت پیاده، باید مجموعه آموزشی تهیه شود و به سه گروه زائران، همراهان و خادمان زائران، و افراد استقبال کننده در عراق، آموزش لازم داده شود و تا فرهنگ‌سازی لازم شکل بگیرد.
بینایی افزود: با آسیب شناسی های انجام شده در زمینه اعزام پیاده زائران اربعین حسینی، مشکلاتی مانند بهداشت و درمان، برنامه ریزی سفر، شرایط زائران در مسیر برگشت و مشکلات مختلفی وجود دارد که باید تمام این معضلات برطرف شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سمنان گفت: پدافند غیرعامل یک تفکر، تدبیر و فرهنگ است که باید تمام آحاد مردم در آن مشارکت داشته باشند.
معاون فرهنگی، پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در این نشست گفت: هر ایرانی که به کربلا سفر می کند، سفیر رفتار و سبک زندگی ایرانی است.
حجت الاسلام حسین روحانی نژاد افزود: در استان سمنان بیش از یک هزار و 400 هیئت مذهبی و بیش از یک هزار و 800 مداح مذهبی وجود دارد که برای آموزش زائران پیاده اربعین حسینی می توان از این ظرفیت ها بهره برد.
وی گفت: باید نگاه افراد به پدافند غیرعامل آموزشی و ترویجی باشد تا از نفوذ دشمن به کشور جلوگیری شود و این تهدید را به یک فرصت تبدیل کرد.
معاون فرهنگی، پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، مهم ترین موضوع اقتصاد مقاومتی را، رویکرد فرهنگی دانست و افزود: باید تمام تلاش ها بر مبنای تبدیل اقدام و عمل به فرهنگ باشد.
وجود حدود 20 دفتر زیارتی در استان سمنان، ثبت نام زائران پیاده اربعین حسینی در دفاتر غیردولتی و آزاد به عنوان یک معضل، اهمیت آموزش زائران پیاده اربعین حسینی، آموزش الگوی رفتاری از طریق دفاتر زیارتی، لزوم توجه و آموزش مبانی پدافند غیرعامل به آحاد مردم، از مباحث مطرح شده در نشست ، کارگروه تخصصی فرهنگی ، اجتماعی و آموزشی پدافند غیرعامل استان سمنان با حضور اعضا بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر