به منظور آشنایی هر چه بیشتر کارکنان آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با انواع حریق و خاموش کننده ها و در راستای اجرای پدافند غیر عامل یک دوره آموزشی ایمنی آتش نشانی برای کارکنان آزمایشگاه این معاونت برگزار شد.
مسوول آموزش آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: از آنجایی که کارکنان این آزمایشگاه روزانه با محلولها و انواع مواد قابل اشتعال سر و کار دارند، ضرورت آموزش و آشنایی هر چه بیشتر کارکنان با تجهیزات و شیوه استفاده از خاموش کننده های مختلف در برابر انواع حریق ها الزامی است.
حسین عبدالعزیزی با بیان اینکه این دوره آموزشی به مدت دو روز به صورت تئوری و عملی در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، افزود: به منظور افزایش آگاهی، دانش و فرهنگ ایمنی در آزمایشگاه این معاونت، واحد آموزش این آزمایشگاه با همکاری واحد آموزش سازمان آتش نشانی اهواز این دوره آموزشی را به صورت تخصصی برای کارکنان آزمایشگاه برگزار کرد.
مسوول آموزش آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان افزود: کارکنان این آزمایشگاه عملیات کارگاهی آزمایشگاه را که شامل تمرین عملیات اطفاء حریق ، تمرین عملیات اطفاء حریق مواد شیمیایی، تمرین عملیات ترکیبی عوامل اطفایی را به صورت عملی انجام دادند.