۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۷
کد خبر: ۱۶۹۶۰
مدیرعامل روت اویل با اشاره به سابقه تجارت نفتی با تهران، از تمایل این شرکت اتریشی برای ازسرگیری خرید نفت خام از ایران خبر داد.

رودی روت با بیان این که شرکت روت اویل در سالهای گذشته در زمینه تجارت نفت خام همکاری مطلوبی با تهران داشت، گفت: امیدواریم پس از لغو تحریمها شرایط برای خرید دوباره نفت خام از ایران فراهم شود.

وی افزود: آغاز فصل تازه روابط ایران با جامعه جهانی در پی توافقنامه جامع هسته ای در وین، بسیاری از شرکتهای نفتی جهان را به سوی از سرگیری همکاریهای خود با تهران سوق داده است، از این رو امیدوارم پس از تحریمها و هموار شدن مسیر فروش نفت خام ایران به اروپا، بتوانیم دوباره مشتری محموله های نفتی ایران باشیم.

مدیرعامل روت اویل تصریح کرد: این شرکت اتریشی می تواند در تجارت نفت خام ایران به بازارهای اروپا و فروش این کالا به پالایشگاههای بزرگی که ما با آن همکاری می کنیم، کمک کند.

روت اظهار کرد: ما نسبت به آینده همکاری با ایران در بخشهای نفتی بسیار خوش بین هستیم و امیدواریم که با اجرایی شدن هر چه زودتر توافق جامع هسته ای وین میان تهران و کشورهای گروه ١+٥ بتوانیم همکاری خوب گذشته خود را با طرفهای ایرانی از سرگیریم.

شرکت روت اویل، یکی از بزرگترین شرکتهای خصوصی اتریش است که از سالیان گذشته به صورت فامیلی اداره می شود و با حدود ٣٠ هزار نیرو در زمینه های مختلفی بویژه نفت و گاز فعالیت می کند.

روت اویل یکی از بزرگان فعالیتهای نفتی در اتریش به شمار می آید، این شرکت تعداد زیاد جایگاههای عرضه سوخت و اداره چند پالایشگاه کوچک نفتی را در مجارستان و اتریش بر عهده دارد.

مدیرعامل روت اویل عنوان کرد: پالایشگاههای کوچک روت اویل در زمینه تولید سوخت زیست دیزل یا بیودیزل فعالیت می کنند، تولید این سوخت در اروپا هم اکنون بسیار گسترش یافته است و ما در حال ساخت یکی از بزرگترین پالایشگاههای تولید سوخت زیست دیزل هستیم.

سوخت زیست دیزل یا بیودیزل یک سوخت گازوییلی پاک است که از منابع طبیعی و تجدید پذیر مانند روغنهای گیاهی تولید می شود، این سوخت به دلیل نداشتن گوگرد و سولفات، سوخت به مراتب پاک تری به نسبت سوختهای فسیلی دیگر به شمار می رود و آن را به عنوان جایگزین گازوییل یا به همراه گازوییل در خودروهای دیزلی به کار می برند.

در جریان سفر هفته گذشته هاینر فیشر، رئیس جمهوری اتریشی به ایران شماری از شرکتهای اتریشی، فعالان اقتصادی و بازرگانی همراه وی به تهران آمده بودند تا بتوانند در فرصت تازه روابط ایران با دنیا پس از توافق هسته ای وین سهمی داشته باشند.

در طول این سفر ٢٥ شرکت اتریشی فعال در حوزه های مختلف انرژی، صنعتی، بازرگانی و حقوقی به ریاست  کارل هارتلب، معاون مدیرکل اتاق اقتصادی با هیئتی از فعالان حوزه نفت، گاز و پتروشیمی ایران به ریاست امیر حسین زمانی نیا، معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی دیدار و درباره زمینه های همکاری دو جانبه بحث و گفتگو کردند.

زمانی نیا در جریان این نشست دو جانبه با استقبال از تمایل شرکتهای بازرگانی و اقتصادی فامیلی کوچک و متوسط برای همکاری با ایران، اظهار کرده بود: برخی از شرکتهای حاضر در این نشست پیش تر با ایرانیها همکاری داشته اند و برخی نیز نخستین باری است که می خواهند مشارکت کنند، بنابراین ما از همکاری با چنین شرکتهایی استقبال می کنیم و معتقدم که می توانیم با یکدیگر همکاری خوبی داشته باشیم.

در پایان نشست مشترک دو هیئت متشکل از شرکتهای ایرانی و اتریشی فعال در صنایع نفت و گاز که سه شنبه هفته گذشته (١٧ شهریورماه) برگزار شد، عبدالنبی هاشمی، رئیس دانشگاه صنعت نفت و گرهارد تون هازر، رئیس دانشکده مهندسی نفت دانشگاه مونتان اتریش توافقنامه همکاری امضا کردند و خواستار تقویت همکاریهای علمی و مهندسی میان دو طرف شدند.

مسئولان دانشگاه تکنیک مونتان اتریش آبانماه پارسال در قالب هیئتی به ریاست ام پی موزر، معاون روابط بین الملل این دانشگاه و به دعوت دانشگاه صنعت نفت به تهران آمده بودند و در نشستی مشترک با حضور رئیس و معاونان دانشگاه صنعت نفت، زمینه های ممکن را برای همکاریهای پژوهشی و علمی بررسی کرده بودند.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر