۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۶
کد خبر: ۱۶۰۸۲
حملات سایبری تازه ترین اتفاق در روابط چین و آمریکا است و از دیدگاه پکن این برخوردها، نشان دهنده استاندارد دوگانه آمریکا در مواجهه با کشوری است که توسعه فزاینده ای در عرصه های مختلف بین المللی داشته است.
پس از آنکه آمریکا اعلام کرد اطلاعات بیش از 20 میلیون نفر از شهروندان این کشور در جریان حملات سایبری به سرقت رفته بلافاصله مقام ها و رسانه های آن کشور چین را عامل آن معرفی کردند.

وزارت خارجه چین بارها با انتشار بیانیه هایی دست داشتن در این اقدام را تکذیب کرد و خود را قربانی تروریسم سایبری دانست.

در همین حال چین همچنان به این مساله واکنش نشان می دهد و بر این باور است که آمریکا بنا به دلایلی دیگر چین را متهم می داند.

رسانه های آمریکایی به تازگی گزارش کردند که به دنبال این اتفاق اکنون «باراک اوباما» رییس جمهور آمریکا خواستار اقدامات تلافی جویانه به روشهای جدیدی شده است.

اما از دیدگاه پکن آنچه واقعا باعث این رویارویی شده مساله حملات سایبری نیست بلکه موضوع توسعه فزاینده چین است که آمریکا را نگران می کند.

تارنمای «گوانمینگ» چین روز دوشنبه در گزارشی آورده است: آمریکایی ها خود سناریوی حملات سایبری را آغاز کرده اند تا توان چین را در این زمینه خنثی کنند.

این گزارش خاطرنشان می کند که توسعه چین و پیشرفت های این کشور در عرصه های مختلف باعث شده است تا آمریکا از چین با عنوان یک تهدید سایبری یاد کند.

این تارنمای چینی این روش ها را مصداق استاندارد دوگانه دانسته و آورده است: همه می دانند که چین از بزرگترین قربانیان حملات سایبری است و بارها از این ناحیه دچار لطمات سنگینی شده است.

در همین حال چین تاکید دارد که اصولا ردیابی اینکه چه کسی و چه مرجعی این حملات را انجام می دهد کار ساده ای نیست و لذا نشانه رفتن انگشت اتهام آمریکا به سوی چین مضحک است.
«هان شیان یانگ» خبرنگار «گوانمینگ دیلی» چین معتقد است: بارها از سوی آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفته ایم و انتشار گزارش های محرمانه توسط «اسنودن» مامور آمریکایی هم اثبات می کند واشنگتن استاندارد دوگانه در قبال این پدیده دارد.

وی می گوید: کشوری چون آمریکا که بودجه تیم دفاعی سایبری خود را از 120 میلیون دلار در سال 2010 میلادی به 500 میلیون دلار در زمان حاضر افزایش داده است چطور می تواند قربانی حملات چین و یا کشورهای دیگر باشد.

این تحلیلگر چینی تصریح کرد: همان طور که آمریکا در مسایل مختلف چین را متهم می کند در حملات سایبری هم چین را یک دشمن فرضی می داند در صورتی که این فقط ساخته و پرداخته ذهن مقام های واشنگتن است.

خبرگزاری رسمی چین نیز پیشتر تلافی جویی آمریکا علیه این کشور را نوعی باج خواهی سایبری دانسته است که بی پاسخ نخواهد ماند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر