۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۵
کد خبر: ۱۶۰۶۷
یک مقام مسئول در شرکت پالایش و پخش نفتی با تشریح برنامه احداث ۵ هزار کیلومتر خطوط لوله جدید انتقال نفت، اعلام کرد: امسال ۵ نیروگاه جدید برق به شبکه انتقال فرآورده نفتی متصل خواهند شد.
سیدابوالقاسم موسوی در حاشیه افتتاح بزرگترین خط تولید پوشش خطوط لوله انتقال نفت و گاز خاورمیانه در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت توسعه شبکه انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی ایران گفت: در شرایط فعلی وسعت شبکه خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده نفتی ایران به بیش از ۱۴ هزار کیلومتر افزایش یافته است.

مدیر مهندسی طرح‌های شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با اعلام اینکه یکی از سیاست‌های کلان صنعت نفت افزایش انتقال فرآورده‌های نفتی با استفاده از خطوط لوله به جای نفتکش های جاده پیما است، تصریح کرد: در حال حاضر خط لوله اقتصادی ترین، ایمن ترین و سریع ترین مسیر به منظور انتقال نفت و فرآورده نفتی از مبادی تولید به مصرف در کشور است.

این مقام مسئول در پاسخ به مهر با تاکید بر اینکه با توجه به احداث چندین پالایشگاه و انبار جدید نفت در کشور طراحی و ساخت خطوط لوله جدید انتقال نفت و فرآورده نفتی در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد: بر این اساس هم اکنون برنامه ریزی و حتی عملیات اجرایی به منظور احداث نزدیک به پنج هزار کیلومتر خطوط لوله جدید نفتی و فرآورده نفت آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر احداث خط لوله جدید پالایشگاه ستاره خلیج‌ فارس، ‌ خط لوله بندرعباس- رفسنجان، ‌ نائین و کاشان- تهران، آبادان به سمت اراک و انبار نفت ری از مهمترین طرح های در دست اجرای احداث خطوط لوله نفتی در کشور است، یادآور شد: در کنار ساخت خطوط لوله، پیگ‌رانی شبکه انتقال نفت هم در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است.

موسوی با بیان اینکه تاکنون در بیش از ۶ هزار کیلومتر از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده نفتی کشور عملیات پیگرانی هوشمند انجام گرفته است، تاکید کرد: با انجام عملیات پیگرانی ضریب ایمنی و پایداری شبکه انتقال نفت خام و فرآورده نفتی کشور ارتقا می یابد.

مدیر مهندسی طرح‌های شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت همچنین با اشاره به خودکفایی ایران در طراحی و تولید انواع پوشش و قلاف‌های انقباضی و حرارتی خطوط لوله انتقال نفت خام و فرآورده نفتی در کشور، تبیین کرد: برای نخستین بار سازندگان داخلی به فنآوری تولید این محصول پرکاربرد در صنعت نفت دست یافته اند.

این مقام مسئول با بیان اینکه پوشش های مورد استفاده در شبکه خطوط لوله‌ انتقال نفت و فرآورده نفتی کشور اکثرا وارداتی است، گفت: این پوشش ها بیشتر از کشورهای آمریکا، ‌ کانادا و همچنین ایتالیا وارد صنعت نفت شده است.

وی همچنین با اشاره به برنامه اتصال نیروگاه‌های برق به شبکه خطوط لوله انتقال فرآورده نفتی، خاطرنشان کرد: بر این اساس تاکنون ۱۰ تا ۱۲ نیروگاه برق به خط لوله اتصال پیدا کرده و در برنامه دیگری هم اتصال ۵ نیروگاه جدید به شبکه خطوط لوله انتقال فرآورده نفتی در دستور کار قرار گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر