۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۳
کد خبر: ۱۵۸۲۵
مدیرکل پدافند غیرعامل استان قزوین
افشار در مورد اهداف پنج گانه پدافند در پایان یاد آور شد: از اهداف پنج گانه پدافند غیرعامل افزایش بازدارندگی،کاهش آسیب پذیری،ارتقاء پایداری ملی،تسهیل مدیریت بحران و استمرار خدمات ضروری می باشد که نتیجه همه این اهداف بنا به فرموده مقام معظم رهبری همان مصونیت سازی در کشور است.

محمد افشار مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری در کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل که به همت معاونت عملیات سپاه ناحیه امام حسن (ع) با حضور مربیان و سرگروهای صالحین در حسینیه ناحیه امام حسن (ع) برگزار گردید با اشاره به این که پدافند غیرعامل آسان ترین و کم هزینه ترین نوع دفاع می باشد،افزود: درپدافند غیرعامل به دنبال حفظ زیرساخت‌های حیاتی هستند چرا که دشمن در تهدیدات مردم محور به دنبال تضعیف و فلج کردن دولت و فشار به مردم می باشد.

افشار در مورد اهداف پنج گانه پدافند در پایان یاد آور شد: از اهداف پنج گانه پدافند غیرعامل افزایش بازدارندگی،کاهش آسیب پذیری،ارتقاء پایداری ملی،تسهیل مدیریت بحران و استمرار خدمات ضروری می باشد که نتیجه همه این اهداف بنا به فرموده مقام معظم رهبری همان مصونیت سازی در کشور است.

مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری افزود: امروزه جنگ های نوین و مردم محور با تمرکز بر انهدام مراکز ثقل و مراکز حیاتی مانند بیمارستانها،نیروگاه های انرژی،فرودگاه ها جهت فشار بر مردم و با هدف غیر ممکن کردن کنترل مردم، انجام می پذیرد.

وی ادامه داد: به همین دلیل یکی از کارکردهای مهم پدافند غیرعامل تداوم کارکردهای دستگاه‌های خدمت رسان در شرایط بحرانی می باشد.

افشار با بیان این که ماهیت جمهوری اسلامی مبنی بر مقابله با استکبار،پیشرفت در حوزه های علم و فناوری و تبدیل به الگو برای کشورهای منطقه سبب شده حجم گسترده ای از تهدیدات کشور را در حوزه‌های امنیتی،سایبری،اقتصادی،فرهنگی و علم و فناوری شاهد باشیم.

وی ادامه داد:نکته مهمی که به اهمیت ویژه پدافند غیرعامل می افزاید این است که در یک حمله نظامی ممکن است فقط بخش کوچکی از یک تاسیسات و زیرساخت با هزینه بسیار زیاد از بین برود اما می توان با حمله سایبری با هزینه بسیار کمتر شبکه انتقال برق یک کشور را مختل کرد.

افشار با اشاره به مسئله آموزش و فرهنگ سازی در حوزه پدافند غیرعامل عنوان کرد:آموزش به عنوان رکن اصلی در پدافند غیرعامل اهمیت بسیار بالایی دارد چرا که با آموزش های کارآمد و به روز می توان تهدیدات نوین و پیچیده را شناسایی و خنثی کرد بخشی از این آموزش ها توسط کارگروه سازماندهی و مشارکت های مردمی(سپاه) در بسیج محلات انجام می پذیرد.

وی ادامه داد:در حوزه فرهنگ سازی نیز ابتدا باید مبانی پدافند غیرعامل در بین مردم و مسئولین تبیین شود و در گام بعدی باید کاری کنیم تا پدافند غیرعامل به صورت یک اصل مهم در امروز و فردای جامعه تبدیل شود.

مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری با بیان این که مصونیت سازی فقط شامل حوزه سخت افزار نمی شود افزود:در حوزه اقتصاد نیز همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند باید با استفاده از اقتصاد مقاومتی(پدافند اقتصادی) اقتصاد کشور را از تکانه های بیرونی و حتی نوسانات جهانی نیز مصون کرد.

دبیر شورای پدافند غیرعامل استان با اشاره به گستردگی حوزه های فرهنگی و آسیب های آن افزود: در مسائل فرهنگی دشمن با همه توان در حال پیاده سازی برنامه های خود است و از همه ابزارها،رسانه ها و فناوری ها بهره می گیرد.

وی تصریح کرد:ترویج سبک زندگی غربی،دین زدایی،سست کردن جایگاه خانواده ها،تبدیل ارزش ها به ضد ارزش و از بین بردن هنجارهای جامعه نمونه هایی از آسیب هایی هستند که باید با آن مقابله کرد.

افشار با عنوان این مطلب که برای مصونیت در مقابل تهاجم فرهنگی باید نقشه راه داشته باشیم افزود: با برنامه ریزی صحیح،استفاده از ظرفیت اساتید حوزه و دانشگاه،استفاده از قالب ها و شیوه های نوین تبلیغی و آموزش و آگاهی در خصوص استفاده از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی می توانیم آسیب های موجود را کاهش دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر