مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کهگیلویه و بویراحمد در سومین جلسه شورای پدافند غیرعامل که با محوریت بررسی وضعیت کارگروه پدافند غیرعامل جهاد کشاورزی تشکیل گردید با بیان اینکه امنیت غذایی زیربنای سلامت و امنیت عمومی جامعه است، اظهار کرد: بخش کشاورزی اهمیت زیادی در بحث تامین غذایی کشور دارد.
وی با اشاره به برخی از تهدیدات زیستی و بیولوژیک، هدف پدافند زیستی را رصد، کنترل و خنثیسازی تهدید و کاهش آسیبپذیری برشمرد
محمود مؤمننسب عنوان کرد: هر گونه حمله زیستی از طریق دشمن و یا ورود هرنوع آلودگی و آفت به وسیله دام بیمار، آذوقه، محصول کشاورزی و گیاه که ممکن است از طریق دشمن و یا گردشگر و یا مسافر خارحی منجر به تهدیدات زیستی شود، حمله و آلودگی زیستی گفته می شود.
وی با بیان اینکه امنیت غذایی با امنیت ملی یک کشور گره خورده است، افزود: اگر غذا و داروی یک کشور سالم باشد آن جامعه از انسانهای سالمی برخوردار خواهد بود.
این مسئول با بیان اینکه همه مدیران مجموعه جهاد کشاورزی استان باید در تأمین مواد غذایی برنامهریزی کنند، گفت: یکی از مشکلات موجود در بحث پدافند غیرعامل ضعف در کنترل محصولات کشاورزی وارداتی است.
مؤمننسب ضمن تأکید بر ایجاد سامانه اطلاعات هوشمند و به روز در بخش کشاورزی، ایجاد گروه های واکنش سریع و پشتیبان در قالب حوزههای دام و طیور و آبزیان، نباتات و گیاهان و باغات و همچنین ذخیرهسازی مواد غذایی را موضوعی مهم برای مدیران جهاد کشاورزی در راستای عملیاتی شدن بحث پدافند غیرعامل دانست.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل عملکرد خوبی که در راستای پدافند غیرعامل در سال گذشته داشت به عنوان دستگاه برتر در این خصوص انتخاب شد و انتظار میرود که این سازمان در سال جاری هم توجه بیشتری به بحث پدافند غیرعامل داشته باشند.