۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۱۴۵۷۵
برای مبارزه با اندیشه سیاه تکفیری
عبدالعالی العبدونی پژوهشگر مباحث اسلامی اهل کشور مغرب، مواضع حضرت امام خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی را مهمترین مولفه وحدت بخش بین امت اسلامی در مقابل توطئه تکفیری تفرقه انگیز خواند و خواستار گسترش اندیشه های ایشان درگستره جغرافیای اسلامی شد.
این محقق مغربی، با اشاره به دسیسه ها و توطئه هایی برای ناشناخته ماندن اندیشه ها و مواضع امام خامنه ای نزد امت اسلامی و عربی به ویژه جوانان،خاطرنشان کرد:دشمنان درصدد هستند ایران اسلامی را برای ملت های مسلمان و عرب دشمن معرفی کنند و از این طریق به جایگاه رهبری جهان اسلام در این شرایط سخت و حساس ضربه بزنند و تصویری دیگر ارائه نمایند.

العبدونی، مواضع روشنگرانه و فتواهای حکیمانه حضرت امام خامنه ای از جمله حرمت توهین به مقدسات مسلمانان و برگزاری کنفرانس های تقریب بین مذاهب اسلامی در جمهوری اسلامی ایران را گام هایی بزرگ و ارزنده در سطوح مختلف دانست وگفت که چنین گام هایی مانع تحقق تصمیم های ژئوسیاسی آمریکا و رژیم صهیونیستی و دنباله روهای آنها در منطقه که درصدد تخریب وحدت و روشن کردن آتش تفرقه بین امت اسلامی هستند، شده است.

وی با ابراز نگرانی از رشد پدیده تکفیر در کشورهای اسلامی و عربی،آن را نتیجه برخوردهای اشتباه و سازشکارانه با صاحبان این اندیشه سیاه دانست و افزود: دشمنان اسلام درصدد بودند تا تکفیربه عنوان یک مکتب معرفی و فراگیر شود و حالا هم به دنبال سرباز گیری برای پیاده کردن نقشه های شوم خود از جمله تجزیه و تقسیم کشورها هستند.

این محقق مغربی تصریح کرد: آمریکا پی برد که برای تجزیه کشورهای منطقه در چارچوب طرح خاورمیانه بزرگ نمی تواند به همپیمانان عرب خود تکیه کند و برای همین به گروه های تکفیری ویرانگر متوسل شد.

العبدونی خاطرنشان کرد: گروه های تروریستی تکفیری هیچ برنامه سیاسی ندارند و اکنون آمریکا با استفاده از این گروه ها با سهولت می تواند به نسل کشی در جغرافیای کشورهای اسلامی دست بزند بدون اینکه مورد بازخواست و یا پیگرد براساس قوانین بین المللی قرار گیرد.

وی از ترکیه و پول های سعودی و قطری به عنوان ابزار آمریکا برای حمایت از گروه های تروریستی تکفیری یاد کرد و اظهار داشت: آمریکا و همپیمانانش درصدد بودند تا تقسیم و تجزیه منطقه از کشورهای عضو محور مقاومت شروع شود و درهمین چارچوب به سیاست تکفیر و حذف دیگران متوسل شدند.

این پژوهشگر مغربی با بیان اینکه « دولت های حامی اندیشه تکفیر حاضر به قطع کمک های مالی ، تسلیحاتی و لجستیکی خود از گروه های مسلح ترویستی تکفیری نمی شوند مگر زمانی که از سوی این گروه ها احساس خطر و تهدید کنند»، ابراز امیدواری کرد که حزب عدالت و توسعه با شکست معنادار در انتخابات پارلمانی ترکیه به خود آید.

وی نتیجه انتخابات ترکیه را یک ضربه محکم بر سیاست خارجی رجب طیب اردوغان دانست و گفت که ترکیه نقش ایستگاه ژئو سیاسی ورود تروریسم به سوریه را برعهده گرفته است و در این انتخابات نتیجه آن را لمس کرد.

العبدونی در بخش دیگری از گفت وگوی با ایرنا، امضای نهایی توافق هسته ای بین جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 را زمینه ساز ترسیم چهره ای جدید از ایران و خط بطلانی بر تصویرسازی های جعلی غرب و برخی کشورهای عربی همدست آن دانست.

این پژوهشگر مغربی اظهارداشت: همه موفقیت های جمهوری اسلامی ایران در زمینه های علمی ، فناوری و سیاست خارجی در حالی اتفاق افتاده که ایران از مواضع اصولی و راهبردی خود عقب نشینی نکرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر