۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۱۴۳۵۳
مشاور سابق پنتاگون:
مشاور سابق پنتاگون در اظهاراتی با نامعقول خواندن تصمیم استقرار موشک‌های آمریکا در اروپا هشدار داد که این اقدام از منظر نظامی اقدامی نامعقول است که خطر مناقشه هسته‌ای را افزایش می‌دهد و می‌تواند منجر به بروز حوادث غیرمنتظره شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، همزمان با تشدید تهدید‌های آمریکا در خصوص استقرار موشک‌های مستقر در زمین در اروپا، مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) طی اظهاراتی استقرار این موشک‌ها را اقدامی نامعقول خواند و نسبت به تشدید خطر مناقشه هسته‌ای هشدار داد.

«تئودور پوستول» مشاور سابق پنتاگون و استاد دانشگاه تکنولوژی ماساچوست در گفت‌وگوی اختصاصی با پایگاه خبری «اسپوتنیک» اعلام کرد: «استقرار موشک‌های آمریکا در اروپا از لحاظ تکنولوژیکی و نظامی پوچ و نامعقول است و خطر مناقشه هسته‌ای را افزایش می‌دهد.»

وی افزود: «هیچگونه دلیل و منطق نظامی برای استقرار این موشک‌ها در اروپا وجود ندارد و از منظر نظامی این اقدام اقدامی نامعقول است و تصمیم احتمالی برای استقرار چنین سلاح‌هایی در قاره اروپا می‌تواند خطرات بروز حوادث غیرمنتظره یا مناقشه هسته‌ای ‌را افزایش می‌دهد.»

مشاور سابق پنتاگون در ادامه با اشاره به موشک‌های بالستیک تریدنت 2 (Trident II) تحت اختیار آمریکا که برای شلیک از زیردریایی‌های هسته‌ای طرح ریزی شده و قادر به انهدام اهداف بسیار محافظت‌شده است، خاطرنشان کرد: «امکانات ارائه شده توسط موشک‌های تریدنت 2 بی شک برای تمامی اهداف استراتژیک کافیست.»

بر اساس این گزارش، خبرگزاری‌های غربی پیشتر گزارش داده بودند که دولت آمریکا در واکنش به نقض [ادعایی] پیمان تسلیحات هسته‌ای میانبرد از سوی روسیه، گزینه استقرار موشک‌‌‌های مستقر در زمین در اروپا را در دست بررسی دارد.

بنابر اعلام رسانه‌ها، کاخ سفید در واکنش به نقض [ادعایی] پیمان تسلیحات هسته‌ای میانبرد، سه گزینه یا پاسخ نظامی شامل توسعه روش‌‌های دفاعی، حمله پیشگیرانه علیه سلاح‌های ناقض این پیمان و حمله هسته‌ای علیه مراکز صنعتی دشمن را مدنظر دارد.

«مارتین دمپسی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اخیرا اعلام کرد که کشورش قصد دارد موشک‌های میان‌برد خود را علیه قوای هسته‌ای روسیه در اروپا مستقر کند.

این در حالیست که «ویکتور اوزروف» رئیس کمیسیون دفاع و امنیت سنای روسیه اعلام کرده که در صورت استقرار موشک‌های آمریکا در اروپا علیه اهدافی در روسیه، مسکو از پیمان تسلیحات هسته‌ای میانبرد خارج خواهد شد.

واشنگتن مسکو را به نقض پیمان نیروهای هسته‌ای که در سال 1987 امضا شده، متهم می‌کند و تهدید به استقرار این موشک‌ها در پاسخ به نقض ادعایی پیمان موشک‌های میان‌برد هسته‌ای سال 1987 از دیگر اقدامات خصمانه‌ای است که واشنگتن طی ماه‌های اخیر انجام داده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر