تا به حال با خود فکر کردهاید که چگونه میتوان از حملات هکرها به سیستم رایانه شخصیتان، تلفنهمراه و ... در امان باشید؟ پلیس فتا هشدارهایی را در این خصوص به شهروندان ارائه کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، پلیس فتا در این هشدار خود با تاکید بر اینکه امنیت یک فرایند بوده و ایمنی صد درصد در آن امکان پذیر نیست، اعلام کرده که کاربران میتوانند با اتخاذ تدابیری، موانع در مقابل حملات را زیاد کنند تا آسیب پذیری ناشی از این حملات به حداقل برسد.
از جمله مواردی که مرکز اطلاعرسانی پلیس فتا در هشدارهای خود به آن اشاره کرده است، میتوان به موارد زیر است کرد:
۱- از نگهداری فیلم و عکس خانوادگی در رایانه، لپ تاپ و سایر اقلام دیجیتال قابل حمل بپرهیزید تا در صورت هک، سرقت یا گم شدن بغیر از ضرر مالی، آسیب دیگری متوجه شما نشود.
۲- تا حد امکان برای اتصال به اینترنت یک ویندوز در ماشین مجازی رایانه خود نصب کرده و از آن برای استفاده از اینترنت استفاده میکنیم و هیچ مبادلهای بین رایانه و ماشین مجازی انجام ندهید.
۳- از آنتی ویروسهای معتبر دارای لایسنس (کرک نشده)که امکان جانبی از قبیل فایروال و ... دارند استفاده کرده و همیشه آن را بروز کنید.
۴- از نصب نرم افزارهای کرک شده بپرهیزید و یا آنها را از وبسایتهای معتبر دانلود کنید.
۵- در نصب بازی روی گوشی خود، از استفاده از بازیهایی که برای نصب طلب دسترسی به PHONEBOOK را دارند بپرهیزید.
۶- هنگامی که نیاز به ارسال صوت و تصویر ندارید، میکروفن و وبکم رایانه خود را جدا کنید و روی وبکم لپ تاپ خود یک پوشش بچسبانید.
۷- از استفاده از مرورگرها دقت لازم را داشته باشید و افزونههایی که نیاز عمده ندارید را نصب نکنید و همیشه از نسخههای بروز آنها استفاده کنید.
۸- تا حد امکان از اینترنت اکسپلورر استفاده نکنید.
۹- تنظیمات امنیتی مودم ADSL یا وایمکس خود را بطور دقیق یاد گرفته و آن را انجام داده و از تنظیمات پیش فرض استفاده نکنید و محدودیتهای دسترسی را حتما اعمال کنید.
۱۰- برای دسترسی به رایانه از کلمه عبور حداقل هشت کراکتری و استاندارد (حروف بزرگ و کوچک، اعداد، علایم) استفاده کنید.
۱۱- همیشه ویندوز خود را بروز رسانی کنید. (معمولا برای عدم استفاده اینترنت خود این امکان را غیر فعال میکنند که اشتباه است.)
۱۲- در صورت امکان از ویندوز به محیط لینوکس کوچ کنید.