۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳
کد خبر: ۱۲۹۷۹
وزارت دفاع هند با افزایش جاسوسی از طریق فضای سایبری و ضرورت نیاز به حفظ امنیت فیزیکی برای جلوگیری از دسترسی جاسوسان به اطلاعات طبقه بندی شده در این کشور اعلام وضعیت اضطراری کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، وزارت دفاع هند در اطلاعیه خود به تلاش سازمان‌های اطلاعاتی خارجی به‌ویژه سازمان‌های اطلاعاتی چین و پاکستان برای جاسوسی از نیروهای مسلح هند اشاره کرد و از سازمان های حفاظتی کشورش خواست که هرچه سریعتر اقدامات جدید امنیتی برای جلوگیری از دسترسی جاسوسان به اطلاعات حساس را به مرحله اجرا بگذارند. 

براساس اطلاعیه وزارت دفاع هند، کارمندان وزارت دفاع و افرادی که به اطلاعات حساس و مسائل مربوط به نیروهای مسلح دسترسی دارند همچنان هدف نخست سازمان‌های جاسوسی خارجی قرار دارند. 

در این بیانیه آمده است که هرچند دستورالعمل‌های امنیتی بر دستگاه‌های کپی، تایید هویت تمام کارکنان از سوی پلیس به‌صورت نامحسوس، دسترسی محدود به بخش‌های حساس و زیر نظر داشتن رفتارِ مشکوک انجام می‌شود اما اتصال این دستگاه‌ها به اینترنت زمینه جاسوسی را فراهم کرده است. 

به گفته یک مقام وزارت دفاع هند مواردی امنیتی اتفاق افتاده است که اطلاعات حساس از طریق فلش‌ها، سی دی‌ها و هارد‌دیسک‌ها به دست سازمان‌های اطلاعاتی خارجی رسیده است همچنین هکرهای چینی با استفاده از دستگاه‌های یو اس بی آلوده به ویروس توانسته‌اند به شبکه‌های نظامی دسترسی پیدا کنند. 

یکی از مقامات ارشد اطلاعاتی هند مدعی شده که چین به طور دائم به شبکه‌های حساس کشورهایی مانند هند، آمریکا، انگلیس و آلمان نفوذ می‌کند. 

چین برای نخستین بار در ماهنامه خود با نام «علم استراتژی نظامی» نسبت به واحد جنگ سایبری در ارتش آزادی‌بخش خلق خود اعتراف کرده است. 

چین و پاکستان دو کشور همسایه هند که در زمینه‌های مختلف از جمله مسائل مرزی مشکلات زیادی با هم دارند، قابلیت‌های خود در زمینه جنگ سایبری را افزایش داده‌اند. 

به گفته مقامات هندی، چین حداقل دو واحد هکر و ۳۰ هزار کارشناس رایانه در ارتش استخدام کرده است. آنها ادعا کرده‌اند که تیم‌های هکر غیرنظامی چین همواره دست به حملاتی در شبکه‌های حساس این کشور می‌زنند. 

حملات سایبری هدفمند می‌توانند باعث ممانعت از دسترسی و حتی تخریب شبکه‌های استراتژیک انرژی و مالی دشمن شوند. اگرچه کشورهای گوناگون در حال ارتقای توانمندی‌های خود برای مقابله با حملات سایبری هستند اما گفته می‌شود که هند در حال تأسیس یک مرکز دستور سایبری است. 

براساس گزارش‌های منتشر شده هند پنجمین کشور بزرگ در فهرست جاسوسی سایبری آمریکا است و گفته شده که سازمان جاسوسی ان.اس.ای، ۳ میلیارد اطلاعات از شبکه‌های کامپیوتری در هند جمع‌آوری کرده است. سال گذشته جاسوسی سازمان اطلاعاتی آمریکا از پیام‌ها و ایمیل‌ها در هند سبب اعتراض شدید دهلی به واشنگتن شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر