۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۱۲۴۱۵
مسئول قرارگاه عملیاتی پرتوی کشور :
مسوول قرارگاه عملیاتی پرتوی کشور گفت : سومین رزمایش سراسری پرتوی کشور از روز جمعه در بوشهر آغاز شده و یک گروه 40 نفره درحال بررسی تخصصی ابعاد مختلف آن هستند.
سید مجید جدی عصر جمعه در نشست تبیین عملکرد کارگروههای 9 گانه رزمایش پرتوی در بوشهر افزود: تیم تخصصی یادشده در صحنه حضور دارند تا از فرصت این مانور بهره گیری کامل برای شناسایی نقاط قوت و ضعف رزمایش و برنامه ریزی برای تقویت بیشتر دستگاههای متولی در استان بوشهر استفاده بهینه شود.

وی با بیان اینکه آمادگی ، درک مشترک و توانمندی مدیریت بحران در استان بوشهر مشهود و ملموس است یادآورشد: جمهوری اسلامی ایران برای بهره گیری از دانش هسته ای به دو بازوی دانشی و مدیریتی نیاز دارد .

جدی اضافه کرد: هم اینک بازوی دانش و فنی هسته ای در کشور پیشرفت خوبی کرده است اما بازوی مدیریتی هم وزن دانشی پیشرفت نکرده است.

مسوول قرارگاه عملیاتی پرتوی کشور ادامه داد: باید جامعه ، زیست در کنار تکنولوژی هسته ای را فرا گیرد و مدیریت برای آمادگی در صورت وقوع احتمالی تقویت شود.

وی گفت: شکل گیری قرارگاه پدافند کشور در استان ها پاسخی است برای فرهنگ سازی در محیط فعالیت هسته ای و ایجاد آمادگی در ساختارها برای مقابله با حوادث هسته ای است.

جدی افزود: قرارگاه پدافند غیرعامل کشور تمام هم و غم خود را در مرحله نخست بر توانمند سازی مدیریت پرتوی و ایجاد ادبیات مشترک ، بالا بردن دانش از حادثه هسته ای و کمک به ایجاد زیرساخت ها در استان های هسته ای به خصوص استان بوشهر گذاشته است.

وی گفت: برای تحقق این اهداف یکی از روش ها برگزاری مانور است که در همین راستا برای برگزاری سومین رزمایش سراسری پرتوی در بوشهر از شش ماه قبل برنامه ریزی شده است .

این مقام مسوول با اشاره به اینکه مانور ،حلقه نهایی ایجاد آمادگی است یادآورشد: یکی از نقاط برجسته در استان بوشهر فرماندهی صحنه است که ارتباط فرماندهی با رده های مختلف عملیاتی شکل گرفته است.

جدی اظهارداشت: با برگزاری دوره های آموزشی در استان بوشهر سطح دانش هسته ای بیشتر شده است اما هنوز در بعد مدیریتی آموزش های تکمیلی در این استان باید انجام شود.

وی گفت: درک و تدابیر برای مقابله با صحنه در قالب طرح های استانی در مانور پرتوی بوشهر حاصل شده است اما هنوز جای کار دارد.

جدی افزود: سطح هماهنگی بین دستگاههای شرکت کننده در رزمایش پرتوی بوشهر به میزان زیادی انجام شده است و فردا در مرحله عملیاتی تمرین میدانی در کنار یکدیگر انجام خواهند داد.

نیروگاه اتمی بوشهر نخستین نیروگاه هسته ای جمهوری اسلامی ایران است که دارای ظرفیت تولید یکهزار مگاوات برق است.

بهره برداری از نیروگاه اتمی بوشهر در شهریور 90 در محل این نیروگاه که در فاصله پنج کیلومتری جنوب شهر بوشهر واقع شده است انجام شد.

هم اینک برق تولیدی نیروگاه اتمی بوشهر از طریق شبکه سراسری بخشی از نیازمندی های انرژی کشور را تامین می کند.

پیش از این رزمایش پرتوی در استان های مرکزی و اصفهان نیز توسط سازمان پدافند غیرعامل کشور انجام شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر