سرهنگ محمود احمدی با اشاره به تاریخچه تاسیس پدافند هوایی کشور،افزود: قرارگاه پدافند هوایی کشور از سال 87 به تدبیر مقام معظم رهبری در راستای پوشش هوایی بهتر و استفاده از تمام پتانسیل ها و همه نیروها از نیروی هوایی منفک وبه عنوان یک نیروی مستقل معرفی شد.
وی اظهار داشت: در طول 36 سال از عمر با برکت جمهوری اسلامی مشکلات زیادی متوجه انقلاب اسلامی بوده که پدافند هوایی همیشه در متن مقابله با این مشکلات است.
احمدی با بیان اینکه، هنوز در بخش پدافند غیرعامل اقدامات جدی و قابل قبولی در حد انتظار رهبری معظم انقلاب انجام نشده، افزود: لازم است، تمام مدیران ومسئولان در این خصوص با اقدامات مسئولانه و خوب خود انتظارات مقام معظم رهبری رابرآورده کنند.
این مسئول نظامی، خاطر نشان کرد: با وجود محدودیت های اعتباری ومشغله های کاری ولی در حوزه قرارگاه پدافند هوایی و واحدهای تابعه آن از حمله پدافند هوایی جنوب غرب تلاش شده تا حسب سیاست های فرماندهی معظم کل قوا، خط مش ودستورات ابلاغی از فرماندهی محترم قرار گاه پدافند هوایی کارهای خوبی انجام شود.
احمدی گفت: بحث پدافند غیرعامل چه در حوزه نظامی، چه در حوزه سایبری بسیار مورد توجه پدافند هوایی است ویقینا اگر بتوانیم در حوزه پدافند غیرعامل کاریانجام دهیم، مکمل خوبی برای بخش عامل خواهد بود.
وی با بیان تاثیرت مثبت رعایت آمایش سرزمینی بر کاهش آسیب پذیری وارتقای امنیت ملی، خاطر نشان کرد: پدافند هوایی در راستای کمک به تحقق این اهداف مهم در حال آمادهسازی آمایش سرزمینی است.
فرمانده پدافند جنوب غرب کشور اضافه کرد: در بحث آمایش سرزمینی،کارهای توسعه ای، برنامه ها و طرح ها باید مبحث پدافند غیرعامل مورد توجه جدی باشدو به عنوان مثال در آمایش بررسی می شود یک کارخانه را حسب اهمیت و حساسیت کجا احداث کنیم که کمترین میزان آسیب پذیری در برابر تهدیدات یا حملات دشمن داشته باشد.
احمدی در پایان گفت: در منطقه جنوب غرب آماده هر گونه همکاری در حوزه آموزش، برگزاری کارگاه آموزشی و تشکیل کارگروه های مشترک کاری با استان کهگیلویه وبویراحمد هستیم و حاضریم تا از تجربیات علمی و عملی پدافند غیرعامل و اساتید وکارشناسان این حوزه استفاده کنیم.
پدافندغیرعامل مانند منبع ذخیره آب است که همه بخش ها از آن انشعاب می گیرند
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این دیدارنیزبا اشاره به جایگاه پدافند غیرعامل از منظر ارتقای آمادگی، پایداری و ایمن سازی کشور،افزود: بحث پدافند غیر عامل به مانند یک منبع ذخیره آب است که همه بخش ها از آن انشعاب می گیرند و از آن بهره مند میشوند و اگر تهدیدی متوجه این مخزن شود آن تهدید به تمام ذینفعان و انشعاب گیرندگان آسیب وارد می سازد.
محمود مومن نسب، در تاکید جایگاه پدافند غیرعامل و ضرورت پرداختن به این موضوع، تصریح کرد: می بینیم که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی 28بهمن ماه 93 از مقام معظم رهبری به خاطر تصویب اساسنامه پدافند غیرعامل تقدیر به عمل می آورند.
وی افزود: این اقدام مجلس در واقع بیانگر این است که علاوه بر شخص رهبری عزیز، تمام سطوح اجرایی، قانونگذاری، قضایی، امنیتی، نظامی و انتظامی جامعه اهمیت پدافند غیرعامل را بخوبی درک کرده اند.
مومن نسب در ادامه اظهار داشت: پدافند هوایی خط مقدم دفاع هوایی وصیانت از آسمان کشور در راستای حفظ سرزمین اسلامی است که در طول انقلاب و دفاع مقدس نقش قابل توجه در دفع تهدیدات مختلف داشته است.
این مسئول در خصوص شیوه های تعامل، گفت: آنچه روشن می باشد، این است که ما در حوزه های آموزشی، آفند سایبری و پدافند سایبری، آمایش سرزمینی، می توانیم تعاملات، جلسات و کارگروه های مشترک خوب و نتیجه محوری داشته باشیم.
دبیر شورای پدافند غیرعامل استان اظهار داشت: در دیداری که سرداردکتر جلالی ریاست محترم سازمان پدافند غیرعامل اواخر خرداد ماه 93 با فرمانده محترم قرارگاه پدافند هوایی کشور داشتند نیز بر تعاملات طرفین تاکید بسیار داشتند.
مدیرکل پدافند غیرعامل در خاتمه افزود:امیدوارم با درایت سرهنگ احمدی فرماندهی محترم پدافند هوایی جنوب غرب کشور و سرهنگ نصیری فرمانده محترم پدافند هوایی ماغر و همکاران خوب این حوزه ها، تعاملات به بهترین وجه ممکن شکل بگیرند و از توانمندی و تجربه های متقابل همدیگر در بحث پدافند غیرعامل به عنوان یک دانش بین رشته ای استفاده ببریم، که ما کاملا آماده هستیم.