۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۱۲۲۲۲
در گزارشی جدید از یک شرکت امنیت اینترنتی آمده است: دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا راهی برای نصب دائمی تجهیزات تجسسی و ایجاد نقص در کامپیوترها و شبکه‌های اطلاعاتی ده‌ها کشور از جمله ایران و روسیه یافته‌اند.

شرکت روسی کاسپرسکی در گزارش اخیر خود اعلام کرده است: " گروهی که امکاناتی شبیه به آژانس امنیت ملی آمریکا در اختیار دارد، از طریق نصب برخی از نرم افزارها، راه تجسس در کامپیوترهای مورد استفاده در بسیاری از کشورهای جهان را برای خود هموار کرده است. این نرم‌افزارها به صورت پنهان در هارددیسک شرکت‌های بزرگی مانند وسترن دیجیتال، توشیبا و سیگِیت یافت می‌شوند."

همچنین شرکت کاسپرسکی به شناسایی کامپیوترهای شخصی آلوده به دست کم یک نرم افزار جاسوسی در ۳۰ کشور جهان اشاره کرده است.

این شرکت روسی اذعان داشت: " ایران آلوده‌ترین کشور است که کامپیوترها و شبکه‌های آن در بخش‌های اقتصادی، دیپلماتیک، موسسات تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مخابرات هدف قرار گرفته است."

کاسپرسکی به صراحت از کشور مسئول حملات سایبری نام نبرده است، اما اعلام کرده این حملات با بدافزار استاکس‌نت که زیرساخت‌های حیاتی ایران را هدف قرار داد، مرتبط است.

استاکس‌نت قسمتی از پروژه‌ای بزرگ‌تر با اسم رمز "بازی‌های المپیک" بود. بعدها مشخص شد که این بدافزار توسط سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل سازماندهی شده است.

مطابق ادعای شرکت کاسپرسکی: بعد از ایران، بیشترین آلودگی سایبری در کشورهای روسیه، پاکستان، افغانستان، چین، مالی، سوریه، یمن و الجزایر است.

در گزارشی از خبرگزاری رویترز آمده است که یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به این خبرگزاری اعلام کرده است که یافته‌های کاسپرسکی صحیح است و این برنامه‌های جاسوسی در آژانس به اندازه استاکس‌نت ارزشمند شناخته می‌شود.

یک مامور سابق اطلاعاتی آمریکا در گفت‌وگویی با خبرگزاری رویترز تایید کرده است که آژانس امنیت ملی آمریکا به فن‌آوری پنهان کردن بدافزار جاسوسی در هارددیسک‌ها دست یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر