وی همچنین درباره میزان سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار فناوری اطلاعات تاکید کرد: یکی دیگر از ویژگیهای این بازار این است که سرمایهها در حد و اندازهای می تواند وارد این بازار شود. مثلا اپراتورها، سرمایههای بزرگ، ISPها سرمایههای کوچک و شرکتهای وایمکس نیز سرمایههای متوسطی نیاز دارند.
وزیر پیشین ارتباطات با تاکید بر اینکه در صورت توجه کشور به بخش فناوری اطلاعات این بخش می تواند به لحاظ اقتصادی در کشور موثر واقع شود تصریح کرد: لازم است دولت برای افزایش تقاضا در بازار فنآوری برنامهریزی کند.
معتمدی افزود: البته درحال حاضر نیز دولت برنامههایی را برای این بخش دارد اما لازم است سازمانها و بخشهای مختلف نظام بر سر یک استراتژی روشن در زمینه بازار فنآوری اطلاعات به تفاهم برسند چرا که اختلافات در این زمینه باعث عقب ماندگی ایران شده است.
وی درباره زیرساختهای کشور برای افزایش تجارت الکترونیک تصریح کرد: در حال حاضر ایران زیرساختهای ارتباطی مناسبی دارد اما مشکل اساسی کشور در بخش محدودیت پهنای باند است.
وزیر پیشین ارتباطات افزود: در حال حاضر همه تجهیزات و تکنولوژیهای جدید در دنیا روی بستر پهنای باند ایجاد می شود.
معتمدی با اشاره به اینکه زمانی تعداد کاربران اینترنت در کشور جزو شاخصهای با اهمیت بود، گفت: اما در حال حاضر تعداد کاربرانی که به پهن باند دسترسی دارند شاخص ملاک اصلی است.