«علی سلیمی» اظهار کرد: جامعه عشایری استان 60 هزار نفر جمعیت دارد و با تولید سالانه 25 هزار لیتر شیر، یک هزار و 570 تن پشم، 465 تن روغن حیوانی، 372 تن کشک، 3 هزار و 100 تن محصولات باغی، 42 تن محصولات زراعی و صنایعدستی به ارزش 17 میلیارد تومان توانستهاند گامهایی اساسی درراه رونق اقتصادی بردارند.
وی ارزش اقتصادی تولیدات عشایر استان در طول سال را سه هزار میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: عشایر در زمینهٔ تولید انبوه و مصرف کم سرآمد بوده و در این زمینه الگوی مناسبی برای دیگر جوامع هستند و زمانی ما میتوانیم بر مبانی توسعه پایدار و متوازن حرکت کنیم که تمامی سطوح جامع با هم پیشرفت کنند.
سلیمی در خصوص اجرای طرح اسکان عشایر استان ادامه داد: سیاست بر اسکان عشایر داوطلبانه است و در این سیاست تلاش بر ایجاد شغل پایدار و حرکت از دامداری سنتی به دامداری صنعتی با حفظ ساختار عشایر مدنظر است و استقرار عشایر در نوار مرز علاوه بر ایجاد امنیت، نوعی پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات نیز محسوب میشود.
مدیرکل امور عشایر استان ادامه داد: خوشبختانه مفهوم بیکاری که در جوامع دیگر میتواند وجود داشته باشد در مورد عشایر صدق نمیکند و نگاه ویژه به قشر عشایر جهت شکوفایی و رونق تولیدات دامی و سرمایهگذاری و رفع موانع و مشکلات این قطب تولیدی شد.