۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۸۸۷۷
مدیر کل شرکت کنترل کیفت هوای تهران گفت: هوای پایتخت با قرار گرفتن شاخص ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون روی عدد ۱۹۰ در آستانه شرایط اضطرار قرار گرفت.

دکتر وحید حسینی افزود: این شاخص روز گذشته روی عدد ۹۶ قرار داشت و امروز با    حدود ۱۰۰ واحد افزایش نسبت به دیروز روی عدد ۱۹۰ قرار گرفته است.

به گفته وی، در حال حاضر آلاینده های منو اکسید کربن، دی اکسید گوگرد،  ازن و  دی اکسید نیتروژن در شرایط سالم قرار دارد.

مدیر کل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اظهار داشت: در حال حاضر ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون نیز با قرار گرفتن این شاخص روی عدد ۱۸۶ در شرایط هشدار است.

حسینی تصریح کرد: در این شرایط کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی از تردد در هوای آزاد جدا خودداری کنند و سایر افراد از تردد غیر ضروری و فعالیت شدید بدنی در فضای باز بپرهیزند.

شب گذشته گرد و غبار با سرعتی حدود ۱۰ تا ۱۲ متر بر ثانیه در سطح پایتخت ایجاد شد که وزش باد با سرعت کم میدان دید را تا ۵۰۰ متر کاهش داد و جنوب غربی تهران منشا این گرد و غبار عنوان شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر