وی افزود: تاکنون این کارگروه ها 7 جلسه تشکیل داده اند که 4 جلسه عمرانی و 3 جلسه مربوط به شهرسازی و امداد و نجات بوده و نتیجه جلسات برگزار شده اجرای 39 مصوبه کارگروه در بخش های مختلف است.
میرجعفریان با اشاره به کارهای اجرا شده در این کارگروه ها بیان کرد: شناسایی محل های اسکان اضطراری، کنترل طرح هادی و جامع شهری، تهیه طرح های چگونگی اسکان اضطراری شهرها، پیش بینی آسیب پذیری وضع شهرها در شرایط تهدیدات نظامی به ویژه در شهرهای مرزی، آسیب شناسی معابر شهری و انجام کارهای اجرایی در این زمینه، ساماندهی ورودی و خروجی شهرها، ساماندهی مشاغل مزاحم و استقرار در مکان های مناسب و بسیاری از اقدامات از جمله کارهایی است که توسط این کارگروه ها عملیاتی و اجرایی شده است.
فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در حوادث غیرمترقبه اظهار کرد: شاید عده ای تصور کنند که اجرای مانورها تنها تکرار مکررات است اما همین امر سبب بالا رفتن مهارت و اقتدار شده و حتی می تواند جلوی شرایط بحرانی و پیش بینی نشده را بگیرد.
سردار جلیل بابازاده افزود: مسئله ای که در باره اجرای مانورها و پدافند باید در نظر گرفته شود توجه به اقلیم مناطق مختلف است تا طرح های مورد نظر با موفقیت و مطلوبیت بیشتری همراه باشد.
وی با بیان توطئه ها و نقشه های استکبار جهانی در دشمنی با کشورمان، تصریح کرد: بهترین دولت ها آنهایی هستند که در اولین آماج دشمن حفظ نیرو و تجهیزات کرده تا جوابگوی سخت ترین شرایط باشند.
بابازاده بیان کرد: چه در دفاع نظامی و چه غیر نظامی هدف اصلی حفظ جان مردم است و این امر از طریق پیش بینی شرایط غیر قابل پیش بینی و یافتن راهکارهایی برای این امر است تا خدمت رسانی به آنها در شرایط بحرانی قطع نشده و مردم با مشکلات عدیده ای رو به رو نشوند.
در این جلسه نمایندگان ادارات و ارگان های حاضر، به ارائه مباحثی در مورد اقدامات انجام شده در زمینه پدافند غیرعامل و تمهیدات اندیشیده شده در این زمینه در نهادها و سازمان های مرتبط به حوزه فعالیت خود پرداخته و بحث و تبادل نظر صورت گرفت.