رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با این روش میتوان اتکا به نفس را کاهش داد، با این سیاستها میتوان برای کاهش بیکاری گام اساسی برداشت، با این تدبیر میتوان بر تورم چیره شد، با این سیاستها میتوان در مقابل تحریمهای ظالمانه ایستادگی کرد.
وی تاکید کرد: برای تحقق این امر اساسی در کشور لازم است اولا محور اصلی بررسیها و تلاشها در کمیسیونهای تخصصی، سیاستهای اقتصاد مقاومتی باشند و پیشنهادات مختلف وقتی مورد مطالعه قرار گیرد که بار هزینههای جاری کاهش و به رونق تولید مدد رساند.
لاریجانی گفت: همه کمیسیونهای مجلس در این زمینه مسئولیت مهمی را برعهده دارند و صرفا مراد کمیسیونهای اقتصادی نیست، به عنوان مثال کمیسیون فرهنگی با همین دید باید فضای رونق اقتصادی را در بعد تولیدات فرهنگی و هنری و اقدامات رسانهای را پیگیری کند و یا کمیسیون آموزش و تحقیقات زمینههای همکاری پژوهشی دانشگاهها و بخشهای تولیدی را در اولویت کار خود قرار دهد.
رئیس مجلس افزود: طبعا مرکز پژوهشها مطالعات لازم را برای رفع نیازهای کمیسیونها با جدیت دنبال کند و مهمتر آن است که زمینه را برای ارتباط انجمنهای علمی و مرکز پژوهش را با مجلس فراهم کند.
وی تصریح کرد: در این زمینه همکاری کمیسیونها با بخشهای تخصصی دولت ضرورت دارد تا آن چه نیاز اصلاح قوانین و یا ارائه قوانین جدید باشد حدالمقدور از طریق لوایح دولت صورت پذیرد که در هنگام بررسی به دلیل بار مالی دچار مشکل اصل 75 قانون اساسی نگردد.
لاریجانی تاکید کرد: همگرایی سیاسی در مجموع کشور برای تمرکز در مسائل اقتصاد مقاومتی ضرورت دارد مخصوصا صاحب نظران اقتصادی و اصحاب رسانه باید فضای بحث و گفتگو را در زمینه تحقق رونق تولید سوق دهند و از برخی مسائل حاشیهای و جدالها بر سر آنها که ذهن جامعه را از مسائل اقتصادی منحرف و بازار بگومگو و سوظن را فراهم میکند پرهیز کند.
رئیس مجلس افزود: این گونه مسائل برای کشور چیزی جز خسارت ندارد لذا رسانهها در این بعد وظیفه مهمی برعهده دارند و مجلس شورای اسلامی نیز ضمن سپاسگزاری از رهبر انقلاب در ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی تلاش خواهد کرد با همکاری قوای دیگر زمینههای تحقق آن را فراهم کند.
وی با اشاره به نهمین کنفرانس بینالمجالس اسلامی ادامه داد: لازم میدانم از مجالس کشورهای اسلامی که دعوت مجلس شورای اسلامی را پذیرفتند و با حضور قوی در کنفرانس بینالمجالس اسلامی به بررسی مسائل امروز جهان اسلام پرداختند تشکر کنم.
لاریجانی اضافه کرد: حضور چشم گیر پارلمان کشورهای اسلامی، همبستگی امت اسلامی را بهتر نشان داد و این پیام را منعکس کرد که ملل اسلامی از قدرت و تدبیر لازم در مواجهه با چالشها اعم از اقتصادی، سیاسی و امنیتی برخوردارند و نیازی به حضور کشورهای بزرگ که نقشی مزاحم دارند را ندارند.
رئیس مجلس اظهار داشت: امیدواریم دبیرخانه کنفرانس تلاش جدی برای پیگیری مصوبات کنفرانس داشته باشد و لازم میدانم از همه نهادها و وزارتخانهها که در اجرای آبرومند این کنفرانس همت کردهاند تشکر کنم.
وی در پایان از نمایندگان مجلس و هم چنین علاالدین بروجردی رئیس کمیته اجرایی نهمین کنفرانس بینالمجالس اسلامی و هم چنین کاظم جلالی سخنگوی این کنفرانس و معاونت امور اجرایی، بینالمللی و تشریفات مجلس نیز تشکر کرد.