وی افزود: شناسایی اهمیت پدافند غیرعامل در بدنه مدیریتی کشور به طور عام و مدیریتی دانشگاهها به طور خاص، شناسایی ضرورت پدافند غیرعامل در ساختار ملی و پژوهشی سازمانها و نهادهای اجتماعی و طرح نیازسنجی ضرورتهای پدافند غیرعامل دستگاههای اجرایی و آموزشی کشور از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
وی خاطر نشان کرد: با برگزاری این همایش نگاه کارشناسی علمی و عملیاتی به پدافند غیرعامل و تبادل اطلاعات میان کارشناسان، متخصصان و پژوهشگران فراهم میشود.
نیازی، مبانی و اصول پدافند غیرعامل، پدافند غیرعامل و علوم انسانی، سرمایه اجتماعی، مشارکت، اعتماد، انسجام آگاهی و پدافند غیرعامل، فرهنگ و سرمایه فرهنگی، برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی و پدافند غیرعامل را از جمله محورهای این همایش بیان کرد.
دبیر برگزاری این همایش خاطر نشان کرد: مدیریت بحران، توسعه شهری و روستایی، امنیت فردی و اجتماعی، هویت و پدافند غیرعامل، آمایش سرزمین، برنامهریزی شهری و منطقهای، معماری، مرمت و بافتهای فرسوده شهری، روانشناسی و مدیریت و برنامهریزی آموزشی، متون دینی و اسلامی (قرآن، نهج البلاغه، روایات و احادیث) و پدافند غیرعامل و حقوق و آسیبهای اجتماعی و پدافند غیرعامل از دیگر محورهای این همایش است.
نیازی، زمان ارسال چکیده مقالات را تا پانزدهم و ارسال اصل مقالات را تا 30 اسفند ماه امسال ذکر کرد و افزود: علاقهمندان میتوانند آثار خود را به دبیرخانه این همایش، گروه علوم اجتماعی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان ارسال کنند.
بر اساس این گزارش، همایش ملی «پدافند غیر عامل و علوم انسانی» با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان پدافند غیرعامل کشور 29 اردیبهشت ماه سال آینده در دانشگاه کاشان برگزار میشود.