۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶
کد خبر: ۷۱۶۰
سازمان بهداشت جهانی از افزایش نرخ ابتلا به بیماری سرطان در میان کشورهای با درآمد پایین و متوسط خبر داد.

به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر،کریستوفر وایلد از مقامات بهداشت جهانی و مدیر گزارش سالیانه سرطان گفت:تفاوت این گزارش با  گزارش های شش سال گذشته نشان می دهد که ما شاهد افزایش شدید شمار مبتلایان به بیماری سرطان در میان کشورهای با درآمد کم و متوسط هستیم.این به ما نشان می دهد که سرطان حقیقتا یک معضل جهانی است و ما نمی توانیم به این مشکل  تنها با بهبود روشهای  درمان آن رسیدگی کنیم.



وی افزود:به نظرم دومین تغییر به پیشرفت های انجام شده  در درک بیولوژی سرطان باز می گردد.حالا چالش پیش روی ما انتقال این دانش به روشهای بهتر درمانی،تشخیص وپیشگیری در مراحل اولیه آن است .


دکتر برنارد استیوارت نائب رئیس گزارش سالیانه سرطان گفت:ما شاهد روند رو به افزایش گونه های جدید از بیماری سرطان در بین کشورهای با درآمد بالا  هم هستیم.این موضوع به استعمال دخانیات و مصرف سیگار ،چاقی و  مصرف الکل مرتبط است.از طرف دیگر کشورهای با درآمد کم و متوسط با موج گسترده و مخربی از سرطانهای مرتبط با عفونت ها روبرو هستند.سرطان دهانه رحم در زنان  ناشی از ویروس پاپیلوما،سرطان کبد ناشی از ویروس های هپاتیت آ و بی  و سرطان معده که ناشی از عفونت میکروبی است. این سرطانها در کشورهای با درآمد متوسط و کم مشاهده می شود که درکنار سرطان های کشورهای با درآمد بالا بیشترین تعداد مبتلایان به سرطان در جهان را شامل می شوند.


کارین  روندیا مدیر موسسه مبارزه با سرطان گفت:مهمترین دلیل بیماری سرطان به افزایش سن جمعیت باز می گردد و سرطان بیماری یک فرد مسن است.هرچه سن شما بالاتر رود شانس ابتلا به سرطان افزایش پیدا می کند.


وی افزود:سرطان بیماری جهان پیشرفته،کشورهای ثروتمند با روش زندگی غربی است.هرچه کشورهای فقیر تر پیشرفته تر می شوند جمعیت  آنها وارد مرحله ای می شوند که در آن زندگی همراه با چاقی،غذای نامناسب و مصرف بیشتر سیگار وجود دارد.سیگار کشیدن حقیقتا یک عامل خیلی خیلی مهم است.آنها رانندگی می کنند و تحرکی ندارند و ورزش نمی کنند.بنابراین همه این موارد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر