۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۰
کد خبر: ۶۵۵۷
همایش خانواده و پدافند غیرعامل توسط آموزش و پرورش ممسنی با حضور مدیران ، معاونین پرورشی، دبیران علوم اجتماعی و آمادگی دفاعی و مدرسین آموزش خانواده و اعضای انجمن اولیاء و مربیان در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) شهرنورآباد برگزار شد.
 جمشید افراسیابی فر مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ممسنی
   در این همایش بیان داشت: ارکان مدارس مدیران، شوراهای مدرسه، شورای دبیران، شورای دانش آموزی و انجمن اولیاء و مربیان است و در این موقعیت و شرایط کنونی انجمن اولیاء یکی از بازوان کمک کنند مدارس هستند.


این انجمن به عنوان نماینده خانواده های دانش آموزان و پل ارتباطی مدرسه و خانواده در بسیاری از مشکلات آموزشی ، پرورشی و مالی  یاری دهنده ی مدارس و در نتیجه آموزش و پرورش هستند.

وی در ادامه در توصیه به اولیاء دانش آموزان و اعضای انجمن اولیاء اظهار داشت: برای تربیت کودک و فرزند جهت رسیدن به کمال انسانی خانواده، مدرسه، جامعه و ... هرکدام به طریقی نقش آفرینی می کنند و هدایت همه ی این ها تحت عنوان پدافند غیر عامل خواهد بود.

افراسیابی فر با اشاره به اینکه در تربیت فرزندان به رفع نیازهای فیزیکی و جسمانی توجه خاصی می شود اما به نیاز های روحی و روانی همچون احترام، خود شکوفایی، محبت و ... کمتر توجه می شود گفت: در رفع نیاز های بهداشت روحی و روانی دانش آموزان، نیاز به تعامل و ارتباط است و کمکی که خانواده و اولیاء می توانند در این راستا انجام دهند تعامل، گفتگو و درک هم دیگر است.

بهداشت روحی و روانی نمی تواند یک طرفه و با ابزارهای چوی تنبیه صورت گیرد همچنین با رها کردن دانش آموزان و عدم توجه به مسئولیت های اعضای خانواده و عدم برقراری ارتباط نیز بهداشت روانی ایجاد نمی شود.

نیاز است با شناخت نقش های اعضای خانواده و ایجاد حس تعامل و ارتباط در خانواده بهداشت روحی و روانی را ایجاد کرد. بهداشت روانی اگر در خانواده ها ایجاد شود بسیاری از معضلات اجتماعی در جامعه کم رنگ خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر