وی به ویژگی های واحدهای تولیدی مذکور پرداخت و ادامه داد: این کارخانه اقدام به تولید واحدهای سیار نانوایی، آشپزخانه و اتاق فرماندهی و کنترل کرده که با توجه به قابلیت حمل این ماشین آلات به مکان های مختلف و دارا بودن مخازن آب، سوخت و سیستم برق یکی از تجهیزات لازم و ضروری در زمان های بحرانی هستند.
اکبری با اشاره به اینکه واحدهای سیار نانوایی از قابلیت پخت انواع نان های فانتزی و لواش به صورت ریلی و تمام اتوماتیک برخوردار است؛ افزود: این خبازخانه های سیار ظرفیت تولید روزانه 1200 کیلوگرم انواع نان را دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی یاد آور شد: این واحدها دارای ژنراتور، انبار آرد، مخازن آب با ظرفیت 1600 لیتر، مخازن سوخت و ... بوده که این تجهیزات قابل حمل با کشنده و انواع خودروهای سنگین است.
اکبری به ویژگی های واحدهای آشپزخانه سیار و کارایی آن اشاره کرد و افزود: این واحدها با تمام تجهیزات لازم از قبیل یخچال، فریزر، منبع گاز، ژنراتور برق، آبگرمکن، دیگ های پخت غذا و غیره قابلیت پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی با ظرفیت 600 نفر در هر وعده غذایی را دارا می باشد که کارایی این تجهیزات در زمان های بحرانی بسیار بالا است.