۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۵۹۹۱
معاون بازرسی و حقوقی سازمان پدافند غیرعامل کشور:
معاون بازرسی و حقوقی سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: جایگاه بسیج در کشور مدل خوبی در پدافند غیرعامل به شمار می‌رود به‌طوری که می‌توان گفت بسیج بهترین مدل پدافند غیرعامل در کشور است.

به گزارش از قزوین، رضا محمدی‌نیا عصر امروز در همایش آموزش تهدیدشناسی از منظر پدافند غیرعامل که به مناسبت بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس محور تهاجمات دشمن، تهاجم نظامی بود.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که در دوران جنگ تحمیلی با آن روبرو شدیم این بود که کارخانجات از دایره تولید خارج شدند و به ناچار بسیاری از تولیدات داخلی تعطیل شد.

معاون بازرسی و حقوقی سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد: این موضوع موجب شد در پایان جنگ تحمیلی با مشکلات پشتیبانی و اقتصادی متعددی که ناشی از تعطیلی کارخانجات داخلی بود، روبرو شویم.

محمدی‌نیا بیان کرد: بنابراین توجه به این نکته ضروری است که در تهدیدات احتمالی آینده باید انواع تولیدات داخلی کشور را پایدارسازی کنیم تا با مشکل روبرو نشویم.

این مسئول تصریح کرد:‌ در شرایط بحرانی مانند جنگ تحمیلی اساسی‌ترین زیرساخت‌ها که فعال‌کننده اقتصاد کشور به شمار می‌روند، با مشکلات عدیده‌ای روبرو می‌‌شوند و کشور ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس با چنین شرایطی روبرو شد.

معاون بازرسی و حقوقی سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه‌ در عصر حاضر با توجه به اینکه مدل جنگ ممکن است از نوع حمله نظامی نباشد، بلکه حمله سایبری باشد، اظهار داشت: باید زیرساخت‌های کشور به‌گونه‌ای طراحی و اجرا شود که در چنین شرایطی آمادگی مقابله با تهدیدات دشمن را داشته باشد.

محمدی‌نیا عنوان کرد: شرایط پایداری تولید در همه شرایط باید حفظ شود و آماده پیشگیری و تک سایبری باشیم و به عقب‌نشینی فکر نکنیم.

این مسئول تصریح کرد: بسیج به عنوان بهترین مدل پدافند غیرعامل در کشور در مواقع ضروری توانسته با مقابله و تاثیرگذاری، موانع بسیاری را از مسیر بردارد و امروز نیز در برابر همه نوع تهدیدات دشمنان کارساز و تعیین‌کننده است.

معاون بازرسی و حقوقی سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به حوزه‌های تهدیدات دشمن علیه زیرساخت‌های کشور بیان کرد: حوزه‌های سیاسی و امنیتی، اقتصادی و بازرگانی خارجی، اجتماعی و فرهنگی، اعتقادی و اخلاقی، نظامی و دفاعی، علمی و فناوری و زیست‌محیطی و سلامت حوزه‌های مختلف تهدیدات دشمن علیه کشور ایران به شمار می‌روند.

محمدی‌نیا اضافه کرد: بنابراین اقتصاد، سیاست، دفاع و فرهنگ کشور باید مقاومتی باشد تا در برابر آسیب‌ها و تهدیدات بتوان مقاومت کرد و هزینه‌های کشور را کاهش داد.

این مسئول با بیان اینکه هنوز برخی از افراد خصومت آمریکایی را باور ندارند، گفت: حتی در شرایط خوش‌بینانه هم عقل حکم می‌کند تا آمادگی خود را در همه زمینه‌ها برای مقابله با دشمن حفظ کنیم و بدانیم اگر این آمادگی در عرصه نظامی 10 درصد است در سایر حوزه‌ها 90 درصد است.

معاون بازرسی و حقوقی سازمان پدافند غیرعامل کشور با تأکید بر تقویت زیرساخت‌های آسیب‌پذیر کشور اظهار کرد: مراکز علمی و تولیدی، توزیعی و انبارهای انرژی و سوخت، مراکز مواصلاتی، ارتباطات و فضای مجازی، مراکز بهداشت و درمان، تهدیدات بیولوژیک و سایبری، مراکز تحقیقات کشاورزی، تغذیه، محیط زیست، منابع انسانی و جمعیتی، راه، مسکن، شهرسازی از زیرساخت‌های آسیب‌پذیر است که در پدافند غیرعامل باید برای مقاوم‌سازی و جلوگیری از آسیب رسیدن به آنها اقدام کرد.

محمدی‌نیا با اشاره به اینکه هارپ یکی دیگر از انواع ابزارهای آسیب رساندن به کشورهاست، خاطرنشان کرد: تهدید با امواج رادیویی از دیگر راه‌هایی است که دشمنان برای رسیدن به اهداف تهاجمی خود مورد استفاده قرار می‌دهند و باید در این عرصه نیز خود را آماده مقابله کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر