دویچه تله کام که بزرگترین شرکت مخابراتی آلمان محسوب میشود امیدوار است از این طریق اعتماد از دست رفته مشترکان خود را بازگردانده و آنها را مجددا به حفظ امنیت خود امیدوار کند. با اجرای این طرح تبادل داده در اینترنت میان کاربران آلمانی تنها در داخل این کشور صورت گرفته و کشور ثالثی مانند آمریکا نمیتواند به آن دسترسی داشته باشد.
آلمانیها برنامههای گستردهای در این زمینه داشته و قصد دارند دامنه اجرای این طرح را به کشورهای عضو پیمان شینگن توسعه دهند.
البته برخی متخصصان نسبت به امکان اجرای این طرح بدبین هستند. آنها میگویند ماهیت بینالمللی اجرای طرح یاد شده عملی کردن چنین برنامهای را مشکل میکند. به اعتقاد آنها ساختار اینترنت به گونهای طراحی شده که دادهها همیشه به دنبال سریع ترین و ارزان ترین روش انتقال خواهند بود.
ژورگن شیگر سردبیر مجله آی تی آلمانی آی ایکس میگوید میتوان محتوای ایمیلهای رد و بدل شده را در داخل مرزهای آلمان حفظ کرد، اما با این کار هزینه ها بالاتر رفته و سرعت تبادل اطلاعات کمتر می شود. همچنین باید سرمایه گذاری های جدیدی در حوزه زیرساخت صورت بگیرد. با این کار هزینه دسترسی به اینترنت بیشتر می شود و این مطلوب کاربران نیست.
علاوه بر این پردازش کل ترافیک اینترنت از طریق خطوط داخلی دشوار است، زیرا بسیاری از زیرساخت های مهم اینترنت در آمریکا واقع است. متخصصان حتی در مورد ایمنی بیشتر این رو هم تردید شده و استفاده از روش هایی مانند رمزگذاری اطلاعات را بیشتر توصیه می کنند.