۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۹
کد خبر: ۳۷۵۸
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با اشاره به افزایش ۱۷ برابری حملات سایبری روزانه به زیرساخت‌های حیاتی این کشور، از سرمایه‌گذاری سنگین پنتاگون و جذب اپراتورهای سایبری بیشتر در طول ۴ سال آینده خبر داد.
به نقل از روزنامه آمریکایی «یو اس ای تودی»، ژنرال «مارتین دمپسی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا که اخیرا دوره ریاست او توسط «باراک اوباما» رئیس جمهوری این کشور به مدت دو سال دیگر تمدید شده است، با اشاره به افزایش «۱۷ برابری» نفوذهای سایبری به زیرساخت های حیاتی آمریکا در طول دو سال گذشته، از سرمایه گذاری سنگین پنتاگون روی قابلیت های دفاع سایبری خبر داد.

 دمپسی ضمن سخنرانی در اندیشکده «بروکینگز» اعلام کرد که پنتاگون ۴ هزار اپراتور سایبری دیگر را در طول ۴ سال آینده به کار خواهد گرفت و مبلغی معادل ۲۳ میلیارد دلار را نیز در بخش امنیت سایبری هزینه خواهد کرد.

بر اساس این خبر، وابستگی رو به رشد جهان به رایانه که به طور فزاینده ای در حال شبکه ای شدن هستند، زیر ساخت هایی مانند شبکه های برق و سیستم‌های آب آمریکا را در برابر حملات سایبری آسیب پذیر کرده است.

پنتاگون اعلام کرده است که در حال توسعه قابلیت های خود از جمله قابلیت استفاده از جنگ سایبری برای کور کردن رادار دشمن است. دمپسی اشاره ای به جزئیات این قابلیت های خاص نداشت.

 در این خبر آمده است که با این حال نگرانی فوری طراحان ارتش آمریکا،‌ تعداد رو به رشد حملات سایبری در مقیاس کوچک است که روزانه شرکت های آمریکایی را هدف می گیرند.واشنگتن اخیرا چین و سایر کشورها را به نفوذهای مکرر شبکه ای علیه آمریکا با هدف سرقت اطلاعات اختصاصی متهم کرده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با تاکید بر اینکه بیشتر حملات سایبری اقدامات جنگی تلقی نمی شوند تاکید کرد که تعریف این نوع حملات با توجه به افزایش آنها برای سران سیاسی آمریکا سوال شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر