۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۵
کد خبر: ۳۵۵۸
قاضی مغربی خبر داد:
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی افزود: سازمان پدافند غیر عامل امنیت این طرح را تأیید کرده است و قرار است شرکت ایزایران پیاده‌سازی آن را بر عهده بگیرد.
دکتر سعید قاضی‌مغربی در مراسم امضای تفاهم‌نامه میان جهاددانشگاهی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه چهار زمینه فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و زیرساخت برای همکاری دوطرف وجود دارد، خاطرنشان کرد: در چارچوب این تفاهم‌نامه به زودی قراردادی برای طراحی نظام راهبردی و عملیاتی بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در اقتصاد کشور به امضا خواهد رسید.

به گفته وی همچنین توسعه راهکارهای حمایتی جایگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات در اقتصاد کشور و تدوین نقشه‌راه توسعه فاوا مبتنی بر روش‌ آینده‌نگاری از جمله موضوعات قراردادهای همکاری جهاددانشگاهی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواهد بود.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به اینکه ویژگی ارتباط جهاددانشگاهی با دانشگاه‌های سراسر کشور، منحصربه فرد است، تصریح کرد: سازوکار تجاری‌سازی طرح‌های پژوهشی سال‌هاست که در این مجموعه نهادینه شده است و طبق اساسنامه‌ آن، تمامی طرح‌های پژوهشی به صورت کاربردی تدوین می‌شود.

قاضی مغربی ادامه داد: پروژه‌های جهاددانشگاهی در زمینه ICT نیاز روزمره کشور است و ما معتقدیم که سرمایه‌گذاری در این زمینه باید بر اساس یک هدف‌گذاری بلندمدت انجام شود؛ چنانچه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عزم خود را برای تجاری‌سازی توانمندی‌های حوزه ICT به صورت برنامه‌ریزی‌شده جزم کرده است.

وی با اشاره به اینکه زیرمجموعه‌های بسیاری از این نهاد در حوزه ICT فعالیت‌های ارزنده‌ای داشته‌اند، اظهار کرد: پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی طراحی دیتاسنتر ملی کشور را بر عهده داشته که متولی اجرای آن شرکت ارتباطات زیرساخت بوده است.

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی افزود: سازمان پدافند غیر عامل امنیت این طرح را تأیید کرده است و قرار است شرکت ایزایران پیاده‌سازی آن را بر عهده بگیرد.

به اعتقاد وی یکی از ظرفیت‌های مغفول مانده در حوزه ICT کشور دانشگاهیان هستند که جهاددانشگاهی مسئولیت تجاری‌سازی طرح‌های آنان را در این حوزه به عهده گرفته است تا پتانسیل‌های موجود در دانشگاه‌ها را همسو و از آن بهره‌برداری کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر