۱۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۸
کد خبر: ۳۳۴۰
رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره‌کل راه وشهرسازی استان هرمزگان
قائم مقام مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان از طی شدن مراحل نهایی طرح پهنه بندی زلزله در پنج شهر استان و پیگیری اخذ اعتبارات مربوطه خبر داد.
نخستین نشست کارگروه تخصصی مخاطرات زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی استان هرمزگان در سال جاری برگزار شد.

فرشید دستوان، قائم مقام مدیرکل راه و شهرسازی استان در این نشست پیرامون لزوم برنامه‌ریزی جدی و تسریع فعالیتها، جمع‌آوری اقدامات و تجربیات سایر دستگاه‌های عضو این کارگروه جهت پیشگیری از دوباره کاری و استفاده از آنها در پیشبرد اهداف مدنظر، تاکید کرد.

وی در ادامه از انجام مراحل نهایی طرح پهنه‌بندی زلزله پنج شهر استان شامل حاجی‌آباد، قشم، بستک، بندرخمیر و فین، پیگیری اخذ اعتبارات مربوطه، نصب ایستگاه‌های شتاب‌نگار خبر داد و گفت: پروژه شتاب‌نگاشت باند پهن جاسک به دلیل نیمه تمام بودن، نیازمند تامین اعتبار است.

دستوان دیدگاه خود را نسبت به وقوع زلزله‌های اخیر بشاگرد و بوشهر از زوایای مختلف تشریح کرد و گفت: ضروری است مطالعات خاص انجام شده در منطقه بشاگرد جهت امکان‌سنجی بازسازی منازل مسکونی تخریب شده و آسیب دیده در کوتاه‌ترین زمان، جمع‌آوری و تدابیر لازم نیز اندیشیده شود.

رئیس کارگروه مخاطرات زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی هرمزگان بر لزوم جدی گرفتن آموزش همگانی در هفته بلایای طبیعی در استان تاکید کرد.

محمد ایران‌نژاد، رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره‌کل راه وشهرسازی استان و دبیر کارگروه درخصوص تاریخچه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و آیین نامه اجرایی آن در سالهای 87 و88 و همچنین تشکیل 14کارگروه زیر مجموعه این سازمان، ضمن مرور بندهای شرح وظایف کارگروه مخاطرات زلزله، توضیحاتی را ارایه کرد.

ایران‌ن‍ژاد با اشاره به واقع شدن هرمزگان در کمربند زلزله خیز جنوب ایران بر لزوم اجرایی شدن مصوبات کارگروه تاکید کرد و گفت: با انجام اقدامات پیشگیرانه از قبیل مقاوم سازی بناها و آموزش همگانی مردم جهت آمادگی مواجهه با زلزله می‌توان خسارات جانی و مالی زمین لرزه‌های احتمالی در آینده را به حداقل رساند.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر