حمیدرضا مقدمفر در نشست بصیرتی، روشنگری سازمان بسیج اساتید دانشگاههای استان آذربایجانشرقی در دانشگاه تبریز با تاکید بر حساسیت مضاعف این دوره از انتخابات اظهار کرد: سال 92 میتواند آبستن پدیدهها و رخدادهایی باشد اما آمادگی برای خلق حماسه در برابر رخدادها در شرایط فعلی حائز اهمیت است.
وی اضافه کرد: در شرایط حساس کنونی آرایش و صفبندیها در عرصه رقابت انتخابات میان دو گفتمان است، گفتمان اول گفتمان اصیل انقلاب اسلامی با محوریت نیروهای انقلاب و مردم بصیر و وفادار به نظام اسلامی است و در برابر آن گفتمان سازش و ایستایی با محوریت فتنه و انحراف قرار دارد.
ویژگیهای گفتمان سازش و ایستایی با محوریت فتنه و انحراف
مقدمفر گفتمان سازش و ایستایی را با محوریت فتنه و انحراف دارای ویژگیهای سازش با آمریکا و القای اینکه مذاکره و ارتباط با آمریکا تنها چاره کار است و سیاهنمایی از اوضاع کشور و بحرانی دانستن وضع جامعه دانست.
وی القای بن بست در کشور با شعار عقلانیت و اعتدال بدنبال تسلیم و توقف پیشرفتها و ایستایی و وابستگی، نادیده گرفتن موقعیت فوقالعاده کشور به عنوان یک قدرت منطقهای و همواره تمرکز بر زخمها و روابط آشکار و پنهان با سازمانها و وابستگان کشورهای بیگانه را از دیگر ویژگیهای گفتمان سازش و ایستایی را محوریت فتنه و انحراف دانست.
ویژگیهای دو گفتمان رقیب در انتخابات
وی ویژگی گفتمان اصیل انقلاب اسلامی را مقاومت و ایستادگی برای پیشرفت و موفقیت روزافزون در جمهوری اسلامی و امید آفرینی در عین واقعبینی دانست و افزود: عدالتخواهی و خدمت به تولید و رفاه برای مردم و هوشیاری در برابر بحرانینمایی دشمن و سناریوخوانی دسیسهها و آمادگی برای مقابله از دیگر ویژگیهای گفتمان اصیل انقلاب اسلامی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه اعتقاد به ظرفیتهای داخلی کشور در حل مشکلات اقتصادی و عدم وادادگی و تسلیم در برابر دشمن، تکیه بر الگوی موفق زندگی بدون آمریکا و قدرتهای بزرگ توام با پیشرفت و سرافرازی و الهام بخش دانستن انقلاب اسلامی در نهضت بیداری اسلامی و گسترش دیپلماسی عمومی انقلاب در عقبههای استراتژیک نظام را از دیگر ویژگیهای گفتمان اصیل انقلاب اسلامی برشمرد.
کاهش مشارکت، بی ثباتی و تاثیرگذاری در انتخاب اصلح راهبرد آمریکا در انتخابات
مقدمفر افزود: نظام سلطه و آمریکا سه راهبرد عملیاتی را در انتخابات 24 خرداد ایران دنبال میکنند.
وی نخستین راهبرد را کاهش مشارکت و تلاش دشمن برای تولید یاس و ناامیدی و ایجاد فاصله میان مردم و نظام و بیانگیزگی آنان برای حضور در پای صندوقهای رای دانست و افزود: راهبرد دوم نظام سلطه بیثباتسازی و ایجاد ناآرامیهای روانی و حتی فیزیکی و عینی است.
مقدمفر ادامه داد: دشمن به خوبی میداند در غبار آلودگی و هیاهو و فضای مشوش است که دوست از دشمن و حق از باطل روشن نخواهد شد و شفافیت برای یک انتخاب صحیح از میان میرود.
وی سومین راهبرد آمریکا در انتخابات را تاثیرگذاری در انتخاب اصلح و مدیریت و مهندسی افکار عمومی برای رای دادن مردم به گزینه مورد نظر آمریکاییها و تحمیل ذهنی اراده خود به مردم بدون آنکه این را احساس کنند.
شبکه رسانهای صهیونیستی، سربازانی برای تحقق راهبردهای آمریکا
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه شبکه رسانهای آمریکا و غربی و شبکه رسانهای صهیونیستی را اصلیترین یگان و نیروهای عمل کننده دشمن برای اجرا و عملیاتی کردن سه راهبرد آمریکا برای انتخابات 24 خرداد دانست.
وی در ادامه افزود: صدها سایت اینترنی، شبکههای متعدد ماهوارهای و رادیو تلویزیونی و رسانههای نوین اجتماعی مامور تولید اخبار و شایعات و اعمال تکنیک برای عملیاتهای روانی و مدیریت و مهندسی افکار عمومی مردم و جهت دادن به آن برای تحقق خواستههای آنان در کاهش مشارکت، ایجاد ناآرامی و بیثباتی و انتخاب یک عنصر نامناسب برای ریاست جمهوری هستند.