۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۰
کد خبر: ۷۸۳
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آثار مخرب و منفی فضای مجازی اظهار گفت: فضای مجازی موجب افزایش آمار طلاق در جامعه می‌شود.
به گزارش پايداري ملي، مجید دوستعلی در نخستین کنگره فضای مجازی و آسیب‌های اجتماعی نوپدید (موبایل، اینترنت و ماهواره) که در سالن همایش‌های 17 شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد با اشاره به فضای مجازی اظهار داشت: اگر خوب تدبیر و برنامه‌ریزی شود می‌توانیم امکان خوبی را برای استفاده از این تکنولوژی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: چنانچه کوتاهی صورت بگیرد و مراقبت‌های لازم انجام نشود فضای مجازی یک تهدید جدی برای جوانان، نوجوانان و خانواده‌ها محسوب می‌شود.

دوستعلی بیان داشت: فضای مجازی و امکانی که در این فضا وجود دارد بسیار پنهانی است و می‌تواند آسیب‌های جدی را در جوامع فراهم کند.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ویژگی فضای مجازی را می‌توان در چند بخش از جمله سرعت، دامنه انتشار، جذابیت‌، تنوع، حجم بسیاری در قدرت انتشار، خنثی و پنهان بودن، افزایش رو به رشد جامعه مخاطب این فضا و عدم محدودیت این فضا معرفی کرد.

وی بیان داشت: این فضای مجازی اگر بهینه استفاده شود می‌تواند فرصت خوبی را فراهم کند و منجر به انتقال بهتر، سریعتر و ارزان‌تر اطلاعات باشد ضمن اینکه فضای مناسبی برای آموزش و ارتقاء در فضای مجازی وجود دارد.

دوستعلی به آثار منفی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: کاهش احساسات و عواطف، حرمت‌شکنی و ورود به اطلاعات زندگی افراد، سوء استفاده و باج‌گیری‌های اخلاقی، اعتیاد به اینترنت، رشد آسیب‌های اجتماعی (طلاق)، افزایش دوستی‌ها و عضویت در شبکه‌های فساد از جمله آثار منفی فضای مجازی محسوب می‌شوند.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گسترده‌ترین وزارتخانه کشور در خصوص رفع مسائل اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی است که در این بخش با نگاه تخصصی، فعالیت می‌‌کند.

وی اظهار امیدواریم کرد: با راه‌اندازی سامانه بانک اطلاعات آسیب های اجتماعی نوپدید بتوان خدمات خوبی را در بخش‌های مختلف از جمله آگاهی خانواده‌ها با مشکلات موجود در فضای مجازی داده شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر