او با بیان این که ایران به دلیل موقعیت ژئوپولتیکی و قرار گرفتن در شاهراه انرژی، دارای موقعیتی استراتژیک در خاورمیانه است خاطر نشان کرد: تجهیزات و تاسیسات صنعت نفت ایران در دوران هشت سال جنگ تحمیلی بارها هدف آماج حملات دشمن قرار گرفت این در حالی بود که تلاش کارکنان مانع توقف تولید انرژی مورد نیاز کشور شد.
رییس کمیته مدیریت بحران وزارت نفت با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت پدافند غیر عامل در حوزه تاسیسات انرژی کشور، عنوان کرد: برای اجرای موفق پدافند غیر عامل باید به درک مشترک بین تمام حوزهها رسید.
محمد نژاد افزود: صنعت نفت علاوه بر اینکه 98 درصد انرژی کشور را تامین میکند، نقش ویژهای نیز در اقتصاد کلان و حوزه سیاست کشور دارد.
وی سوخترسانی در زمستان را از اصلی ترین برنامهها در حوزه پدافند غیرعامل خواند و گفت: به دستور مهندس قاسمی، وزیر نفت، کارگروهی تشکیل شده که در حال بررسی برنامهها برای تامین پایدار سوخت در زمستان است.
جانشین وزیر نفت در حوزه پدافند غیرعامل با مطلوب خواندن اجرای پروژههای ذخیره سازی گاز در کشور گفت: از این ذخیره سازیها میتوانیم در اوج مصرف و شرایط بحرانی استفاده کنیم.
وی به مقاوم سازی شبکه گازرسانی استان تهران اشاره کرد و گفت: پروژههای مقاوم سازی در صنعت نفت با جدیت در حال پیگیری و در شرکتهای اصلی، استحکام سازی با شتاب لازم در حال اجراست.
وی ادامه داد: ظرفیتهای ذخیره سازی ارتقا یافته و به ویژه برای فرآوردههای اصلی مانند بنزین، نفت و گاز، ذخیره سازی مناسب صورت گرفته است.
محمدنژاد، بهینه کردن مصرف انرژی در کشور را یکی از راه های پدافند غیر عامل در کشور دانست و افزود: یکی از اولویت های وزارت نفت صرفه جویی انرژی است چرا که شدت مصرف انرژی در کشور ما چهار برابر استاندارد مصرف انرژی در جهان است.
معاون وزیر در امور مهندسی و نظارت بر طرح ها و رییس کمیته مدیریت بحران وزارت نفت در پایان اضافه کرد: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده تا پایان برنامه پنجم باید شدت مصرف انرژی را باید بیش از 70 درصد کاهش داد.