۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۷
کد خبر: ۴۳۳۱۹
فرمانده انتظامی پایتخت از اجرای بیست‌ویکمین مرحله از طرح رعد خبر داد و گفت: با تلاش همکارانم 500 نفر سارق مالخر شناسایی و دستگیر شدند؛ 237 نفر از دستگیر شدگان سابقه‌‌دار هستند.

به گزارش پایداری ملی، مرحله بیست و یکم از طرح رعد پلیس پیشگیری با تلاش ماموران کلانتری‌های سطح پایتخت در 72 ساعت گذشته رقم خورد. 

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت با اعلام خبر فوق اظهار داشت: با حول و قوه الهی و تلاش همکارانم و اخذ 267 حکم قضایی توانستیم 500 نفر از سارقان، مالخران و عوامل و همدستان آنها را شناسایی و دستگیر کنیم. 

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: 700 پرونده سرقت در دستور کار پلیس قرار داشت که در این طرح 7650 مورد از اموال مسروقه مردم کشف شد؛ 86 درصد از اموال مکشوفه به صاحبان و مالکین آن تحویل داده شد و مابقی با کمک سارقان و پرونده‌های موجود در حال شناسایی است. 

وی از انهدام 19 شبکه سرقت خبر داد و گفت: در این طرح 165 دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه نیز کشف شد. 

این مقام ارشد پلیس پایتخت با اعلام این مطلب که 237 نفر از مجموع سارقان دستگیر شده سابقه‌دار هستند اظهار داشت: ارزش اموال مسروقه مکشوفه 7 میلیارد و 700 میلیون تومان است. 

سردار رحیمی به اقدامات پلیس تهران در برخورد با کالاهای قاچاق اشاره و بیان داشت: 55 پرونده کالای قاچاق بررسی شد و طی آن 33نفر از قاچاقچیان شناسایی و دستگیر شده و 30 هزار کالای قاچاق کشف و ضبط شد. 

وی افزود: 5 باند قاچاق کالا نیز شناسایی و منهدم شدند؛ همچنین باید گفت که ارزش کالای قاچاق مکشوفه 4 میلیارد تومان است. 

فرمانده انتظامی پایتخت به دستگیری 58 نفر در حوزه توزیع اقلام ضدفرهنگی پرداخت و گفت: 29 قبضه سلاح جنگی و 88 قبضه سلاح سرد کشف و ضبط شد و 10 نفر نیز در خصوص استفاده از سلاح گرم و سرد دستگیر شدند.

سردار رحیمی،‌اقدامات پلیس در حوزه برخورد با سارقان را ارزنده دانست و گفت: پلیس از شکل‌گیری باندهای بیشتر و جرائم سازمان‌یافته به شدت جلوگیری کرده و کاهش سرقت را نسبت به مدت مشابه در سال قبل شاهد هستیم؛ علی‌رغم تورم، بیکاری و مشکل اقتصادی سرقت در تهران مهار شده است. 

وی گفت: البته با توجه به قیمت بالای گوشی تلفن همراه به طور عادی سرقت گوشی تلفن را داریم اما باید گفت که نسبت به چند ماه قبل که افزایش گوشی‌قاپی را داشتیم. امروز می‌توانیم بگوییم که سرقت گوشی مهار شده؛ البته روال عادی‌اش ادامه دارد و مردم باید مراقبت بیشتری در این خصوص داشته باشند. 

این مقام ارشد پلیس پایتخت در پاسخ به سوالی درخصوص عدم بازدارندگی مجازات برای سارقان گفت: سارقان پس از دستگیری به زندان می‌روند اما باید میزان مجازات با جرائم متناسب باشد؛ البته قانون برای سابقه‌دارها تشدید جرائم را در نظر می‌گیرد. 

وی درخصوص طرح مهار، گفت: از ابتدای سال تاکنون اقدامات فراوانی در خصوص طرح مهار انجام شده تا واحدهای صنفی از جمله طلافروشی‌ها،‌بانک‌ها و مراکز عمده تجاری به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مرتبط شوند. 

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: با به صدا درآمدن این زنگ تاکنون 400 هزار بار ماموران پلیس از واحدهای متصل به این طرح سرکشی کرد‌ه‌اند که شاید در کمتر از دو درصد آنها واقعا سرقت صورت گرفته بود؛ البته پلیس هر بار که این زنگ به صدا دربیاید وظیفه خود را انجام خواهد داد. 

سردار رحیمی درخصوص 15 هزار معتاد متجاهر در تهران گفت: بزرگترین مشکل ما در بحث معتادان متجاهر ظرفیت کم نگهداری این افراد است؛ البته بهزیستی و سازمان زندان‌ها زحمت زیادی می‌کشند؛ البته باید گفت که باید مدت نگهداری این افراد در مراکز بازپروری افزایش یابد چرا که سه ماه نگهداری جواب نمی‌دهد و سم‌زدایی لازم صورت نمی‌گیرد؛ برای بازگشت این افراد به جامعه حداقل مدت زمان 6 ماه تا یکسال برای نگهداری‌شان باید زمان صرف کرد. 

عالی‌ترین مقام انتظامی پایتخت درخصوص ارسال پیامکی به دارندگان طرح ترافیک درمورد  دریافت کارت سالیانه و اینکه آیا تردد به محدوده زوج و فرد و ترافیک قرار است با کارت و توسط نیروی انسانی پلیس سنجیده شود یا نه، گفت: ورود به محدوده زوج و فرد و طرح ترافیک صرفا با دوربین کنترل می‌شود و پلیس برای کنترل این محدوده از نیروی انسانی استفاده نمی‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر