۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳
کد خبر: ۲۵۱۰۳
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان گفت: در زمان حاضر علاوه بر امنیت فیزیکی، موضوع امن سازی به سمت فضای مجازی و سایبر در حرکت است.
به گزارش پایداری ملی، اصغر تاج الدین روز یکشنبه در جلسه معرفی مرکز تخصصی پاسخگویی به حوادث غیرمترقبه رایانه‌ای استان زنجان 'آپا' برای مدیران اجرایی، به ضرورت جدی گرفتن امنیت سایبری در سازمان های مختلف دولتی و غیر دولتی اشاره کرد و افزود: حجم بیشتری از مساله امنیت، مدیریتی است و بخش تکنیکی و فنی در مرحله بعد از آن قرار دارد.

وی با بیان اینکه نباید به امنیت به مثابه یک کالا نگریست، اظهار کرد: امنیت یک فرآیند است که باید با کارهای زیربنایی و راهبردی به تامین، حفظ و تقویت آن به طور مداوم توجه شود.

تاج الدین به خسارت های وارد شده در اثر حملات سایبری به افراد و سازمان ها اشاره کرد و افزود: شمار قربانیان حملات سایبری در سراسر دنیا روزانه یک میلیون نفر و بر اساس گزارش های منتشر شده از سوی مراجع معتبر، میزان هزینه های ناشی از حملات سایبری در جهان طی یک سال گذشته بالغ بر 388 میلیارد دلار بوده است.

عضو هیات علمی دانشگاه زنجان با بیان اینکه در زمان حاضر، میزان جرایم سایبری نسبت به جرایم غیر سایبری سه برابر افزایش پیدا کرده است، گفت: تا پایان سال 2012 ، میزان کاربران رایانه و اینترنت در کشور حدود 30 میلیون نفر گزارش شده است که 1.5 درصد کل کاربران در دنیا را شامل می شود.

تاج الدین با بیان اینکه نسبت حملات سایبری در ایران 2 برابر متوسط جهانی است، اظهار کرد: تخمین هزینه حملات سایبری تا پایان سال 2012 در ایران 9.5 میلیارد دلار برآورد شده است.

مرکز تخصصی پاسخگویی به حوادث غیرمترقبه رایانه‌ای استان زنجان 'آپا' به‌ منظور ارتقای دانش فنی استان و توسعه دانش مدیریت حوادث امنیتی، تحت نظارت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ماهر، کار خود را از تابستان سال جاری جهت فرهنگ‌سازی، ترویج و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه پاسخ به حوادث رایانه‌ای استان آغاز کرده و انتقال دانش و فناوری این حوزه در سطح استان را هدف خود قرار داده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر