مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به استفاده از روغن پارافین جهت براقتر کردن میوه و بالا بردن مدت زمان نگهداری آنها گفت: هموطنان حتماً میوهها را با مواد شوینده شست و شو دهند.
زهرا عبداللهی مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با اعلام آغشته بودن برخی
میوههای موجود در بازار به روغن پارافین گفت: به دلیل نگهداری طولانی مدت
از روشهایی مانند آغشته کرده میوه به پارافین استفاده میشود.
وی افزود: مردم هنگام مصرف این میوهها، آنها را بخوبی شست و شو دهند و پوست آنها را بگیرند.
مدیرکل
تغذیه وزارت بهداشت همچنین تأکید کرد: میوههایی که پوست کندنی نیستند
باید با مواد شوینده شست و شو شوند تا مواد نگهدارنده آنها که مضر برای بدن
انسان است، پاک شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا پارافین و مواد
نگهدارنده به مرور زمان از طریق پوست جذب میوه میشوند؟ گفت: بخش عمده در
پوست میوه است که با پوست گرفتن جدا میشود البته آغشته کردن به مواد
نگهدارنده مختص تمام میوهها نیست و در مورد میوههایی که باید طولانی مدت
نگهداری شوند، اجرا میشود.