۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹
کد خبر: ۹۱۵۸
با وجود نگرانی شدید سازمان های دولتی و شرکتهای تجاری در آمریکا نسبت به تهدیدات سایبری، کنگره ایالات متحده اقدامات لازم برای مقابله قانونی با چنین تهدیداتی را به تعویق می اندازد.

این نگرانی به حدی است که حتی گروه تجاری وال استریت که از بزرگترین و قدرتمند ترین گروه های تجاری دنیاست، خواستار تشکیل شورای جنگ سایبری به ریاست کیث الکساندر، رئیس سابق NSA، شده بود.

خبرگزاری واشنگتن پست در مقاله ای اعلام کرد حملات سایبری احتمالی حتی می توانند صنعت و اقتصاد آمریکا را از طریق نابود کردن اطلاعات و یا حتی سخت افزار کارخانه های بزرگ فلج کنند. شرکت امنیتی Symantec نیز به تازگی اعلام داشته است که گروهی از هکرها به نام Dragonfly (سنجاقک) به نرم افزار شرکت های تولید کننده سیستم های کنترل صنعتی نفوذ کرده و موفق شده اند بدافزار خود را در این شرکت ها به اجرا درآورند. این نوع حملات سایبری جدید نیستند اما بسیار خطرناک می باشند و مهاجم می تواند زمان آسیب رسانی دلخواه را برنامه ریزی نماید. یکی از اولین نمونه های این نوع حملات استاکسنت بود که برای تخریب برنامه ی هستی کشورمان بکار گرفته شد.

لایحه امنیت سایبری پیشتر نیز در کنگره به بحث گذاشته شده بود، اما هر بار به دلایلی تصویب آن به تعویق افتاد. در سال های اخیر ادوارد اسنودن و ژولین آسانژ، اطلاعاتی از شنود مکالمات تلفنی شهروندان آمریکایی در رسانه ها منتشر کردند که خشم افکار عمومی را برانگیخت و باعث شد صاحب نظران، کنگره آمریکا را به مسامحه در قبال سازمان هایی مثل NSA متهم کنند. به نظر می رسد افشاگری ها در خصوص نقض حریم خصوصی یکی از دلایل اصلی به تعویق افتادن تصویب لایحه جدید امنیت سایبری در کنگره باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر