وی با بیان اینکه این رویداد روزهای ۸ و ۹ شهریورماه در سالن اجلاس سران در تهران برگزار می شود، اظهار امیدواری کرد با توجه به فضای جدید تعاملات ایران با سایر کشورها، رفع تحریم ها و توافقات بین المللی، این رویداد بتواند در جهت ارتقای فناوری اطلاعات و ارتباطات برای کشورهای فارسی زبان موثر واقع شود.
آزاده داننده رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران و رئیس کمیسیون بین الملل این سازمان راه اندازی مجمع اینترنت پارسی زبانان را یکی از اهداف نهایی برگزاری این رویداد دو روزه عنوان کرد.وی در تشریح جزئیات برگزاری این همایش گفت: در این رویداد ۱۱ نشست تخصصی با موضوعات مرتبط با نقش اینترنت در مسائل اقتصادی، زیرساخت باندپهن، امنیت و حقوق دسترسی در اینترنت، محتوای فارسی، نقش دولت در توسعه، روندهای تکنولوژیک، وضعیت ایران پس از لغو تحریم، همکاری های منطقه ای، جوانان و انتظارات در ICT برپا خواهد شد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران ادامه داد: در کنار این اجلاس، دو رویداد مربوط به انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورهای عضو اکو و نیز دومین نشست شورای مشورتی مربوط به انجمن راهبری اینترنت پارسی زبانان برگزار خواهد شد. در همین حال نمایشگاهی از توانمندی های کشورمان در حوزه فناوری اطلاعات برپا می شود. داننده از برپایی اولین جایزه چالش های نوآورانه خبر داد و گفت: طی فراخوانی از ایده های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای این مسابقه دعوت به عمل خواهد آمد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران با اشاره به کشورهای مختلفی که برای شرکت در این همایش از آنها دعوت به عمل آمده است گفت: ۵۰ سخنران از کشورهای مختلف منطقه آمریکا، آمریکای لاتین، اروپا و کشورهای عضو اکو در این اجلاس حضور خواهند داشت.
وی با بیان اینکه از میهمانان ویژه ای برای حضور در این اجلاس دعوت به عمل آمده است ادامه داد: در حال حاضر سر وینتون سرف پدر اینترنت جهان، فادی شهاده رئیس ایکان برای حضور در این اجلاس موافقت خود را اعلام کرده اند؛ همچنین در حال مذاکره برای حضور دبیرکل اتحادیه جهانی مخابرات در این اجلاس هستیم. داننده آمادگی مشارکت انجمن تامین کنندگان ICT کشورهای منطقه و نیز دست اندرکاران این بخش را اعلام کرد و افزود: علاوه بر این از مقامات ارشد دولتی ایران نیز برای حضور در این رویداد دعوت به عمل آمده است.
کاظم آیت اللهی – رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور نیز در این نشست، مخاطبان این اجلاس را صاحبان کسب و کار در صنعت ICT و آموزش، صاحبان ایده، دانشجویان و جوانان، دولت عنوان کرد و گفت: جذب سرمایه گذاری خارجی در راستای برگزاری نشست ها و محورهای گفت و شنود از جمله اهداف برگزاری این همایش دو روزه است.
وی افزود: ملاقات هیات های تجاری با یکدیگر و همکاریهای مشترک در حاشیه این اجلاس تدارک دیده خواهد شد.وی اظهار داشت: این همایش با هدف تقویت زبان فارسی در اینترنت و با حضور فعال کشورهای ایران، افغانستان و تاجیکستان برگزار خواهد شد.آیت اللهی با اشاره به اینکه فناوری اطلاعات پیشران توسعه کشورها است گفت: ایجاد زیرساخت فکری در حوزه اینترنت از جمله اهداف برپایی این اجلاس است که برآورد می شود حدود ۴۰۰ هزار دلار هزینه در پی خواهد داشت.
مهر