به گفته وی دومین کنفرانس تخصصی تله مدیسین در سه گروه تخصصی پزشکی، مهندسی و مدیریت برگزار می شود.
رییس پژوهشکده سلامت الکترونیک خاطرنشان کرد: محورهای این کنفرانس در گروه پزشکی شامل تشخیص در تله مدیسین، درمان در تله مدیسین و طب نظامی و هوا فضا، در گروه مهندسی شامل معماری اطلاعاتی و ارتباطی، امنیت اطلاعات و پدافند سایبری، تجهیزات و فناوری های نوین تله مدیسین و در گروه مدیریت شامل نظام ارجاع و پزشک خانواده، مدیریت بحران در تله مدیسین، اقتصاد و مدیریت در تله مدیسین است.
کشوری با بیان اینکه دومین کنفرانس تخصصی تله مدیسین دارای 20 امتیاز باز آموزی است، تصریح کرد: پزشکان عمومی، متخصصان، دندانپزشکان، مدیران بیمارستانی، پرستاری، رادیولوژی، مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات و مدارک پزشکی از مخاطبان این کنفرانس هستند.
وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس، آشنایی با اصول مدیریت جهادی در توسعه تله مدیسین، توسعه پزشکی قانونی در تله مدیسین، راهکارهای توسعه تله مدیسین در پزشکی خانواده و مدیریت اقتصاد سلامت از طریق تله مدیسین است.
رییس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: همزمان با برگزاری دومین کنفرانس تخصصی تله مدیسین، سمینارهای بیورزونانس و تشخیص های نوین پزشکی (برای نخستین بار در کشور) و سمینار گردشگری سلامت و بازاریابی الکترونیک برگزار می شود.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای دومین کنفرانس تخصصی تله مدیسین به نشانی http://irtelemed.ir مراجعه کنند.