۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۴
کد خبر: ۸۰۱۵۷

پایداری شبکه توزیع برق لرستان در مواجهه با پدیده ال‌نینو با قراردادن محوریت پدافند غیرعامل

پایداری شبکه توزیع برق لرستان در مواجهه با پدیده ال‌نینو با قراردادن محوریت پدافند غیرعامل
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان از اجرای برنامه‌های جامع پیشگیرانه، عملیاتی و تجهیزاتی این شرکت برای افزایش تاب‌آوری شبکه و تداوم برق‌رسانی در شرایط جوی نامساعد و حوادث احتمالی ناشی از پدیده‌های جوی از جمله ال‌نینو خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از پایگاه خبری توانیر، در جلسه‌ای که با حضور معاونان، مدیران ستادی و شهرستانی برگزار شد، شیرزاد جمشیدی با اشاره به پیش‌بینی شرایط جوی و احتمال وقوع بارش‌های سنگین، سیلاب، آبگرفتگی و سایر مخاطرات طبیعی در فصل سرد سال اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق لرستان با محوریت دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، مجموعه‌ای از اقدامات پیشگیرانه را در سطح استان و شهرستان‌های تابعه در دستور کار قرار داده است تا آمادگی شبکه و نیرو‌های عملیاتی برای مواجهه با شرایط اضطراری افزایش یابد.

وی افزود: در همین راستا، جلسات تخصصی مدیریت بحران در شهرستان‌های استان برگزار شده و با بررسی وضعیت شبکه، نقاط حادثه‌خیز و آسیب‌پذیر شناسایی و برای رفع یا کاهش مخاطرات آنها برنامه‌ریزی شده است. همچنین آمادگی نیرو‌های عملیاتی، خودروها، تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای حضور سریع در محل حوادث احتمالی به صورت مستمر پایش می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اهمیت تأمین برق مراکز حساس و حیاتی استان گفت: یکی از اقدامات مهم انجام شده، بازدید، پایش و تست عملیاتی مولد‌های برق اضطراری مراکز حساس و مهم است تا از آمادگی این تجهیزات برای ورود به مدار در شرایط اضطراری اطمینان حاصل شود و نواقص احتمالی نیز پیش از وقوع حادثه شناسایی و برطرف شوند.

جمشیدی ادامه داد: در کنار اقدامات پیشگیرانه، تقویت تجهیزات مدیریت بحران و افزایش توان عملیاتی شرکت نیز در دستور کار قرار گرفته است که تأمین یک دستگاه دیزل ژنراتور ۳۰۰ کیلوولت‌آمپر و تجهیز مدیریت‌های تابعه به مولد‌های برق اضطراری مورد نیاز، بخشی از این اقدامات است.

وی همچنین از تجهیز و آماده‌سازی انبار‌های مدیریت بحران در چهار ناحیه عملیاتی شرکت خبر داد و تصریح کرد: هدف از این اقدام، کاهش زمان دسترسی به تجهیزات و اقلام مورد نیاز در زمان وقوع حوادث و فراهم کردن امکان واکنش سریع‌تر گروه‌های عملیاتی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان برگزاری مانور‌های تخصصی، سازماندهی تیم‌های واکنش سریع و تقویت هماهنگی میان واحد‌های اجرایی و دستگاه‌های مرتبط را از دیگر برنامه‌های این شرکت عنوان کرد و گفت: رویکرد ما در مدیریت بحران، حرکت از «واکنش پس از حادثه» به سمت «پیشگیری و آمادگی پیش از حادثه» است و تلاش می‌کنیم با شناسایی نقاط آسیب‌پذیر و تقویت زیرساخت‌ها، زمان پاسخگویی به حوادث را کاهش دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha