۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۷
کد خبر: ۷۹۵۸۶

ضرورت ارتقای زیرساخت‌های امدادی و پدافندی کاشان

ضرورت ارتقای زیرساخت‌های امدادی و پدافندی کاشان
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس گفت: احداث محور مواصلاتی علاوه بر اینکه نقشی کلیدی در حوزه پدافند غیرعامل برای پایتخت و اتوبان قم-کاشان دارد بلکه ارتقای زیرساخت‌های امدادی و پدافندی کاشان با نگاه به محور‌های مواصلاتی و سایت هسته‌ای ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از خبرگزاری ایمنا، مصطفی معینی در حاشیه افتتاح چند طرح اورژانسی در کاشان با اشاره به جایگاه ژئوپلیتیک و راهبردی منطقه بزرگ کاشان، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های امدادی، اجرای پروژه‌های مواصلاتی با پیوست پدافند غیرعامل و صیانت از خدمات دستگاه‌های حمایتی و بیمه‌ای در شهرستان تأکید کرد.

وی با اشاره به موقعیت ویژه و حساس منطقه کاشان و لزوم آمادگی همه‌جانبه در برابر هرگونه تهدید و حوادث احتمالی افزود: ارتقای آمادگی امدادی و درمانی در سطح منطقه ضرورتی انکارناپذیر است، چرا که با توجه به رفتار‌های غیرقابل‌پیش‌بینی دشمنان، حفظ هوشیاری و تقویت توان لجستیکی امداد و نجات در اولویت قرار دارد.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس با اشاره به اهمیت زیرساختی احداث محور مواصلاتی جدید منطقه گفت: پروژه احداث جاده دارالسلام به گرمسار که مسیر دسترسی را حدود ۱۰۸ کیلومتر کوتاه‌تر می‌کند، علاوه بر آسان شدن عبور و مرورنقشی کلیدی در حوزه پدافند غیرعامل برای پایتخت و اتوبان قم-کاشان ایفا خواهد کرد، همچنین همجواری با تأسیسات هسته‌ای شهید احمدی‌روشن که مظهر اقتدار و عزت ملی کشور است، ضرورت ارتقای امکانات امدادی و توجه پدافندی به این منطقه را دوچندان می‌کند.

معینی با قدردانی از حضور میدانی رئیس سازمان اورژانس کشور و پایبندی وی به تعهدات گذشته تصریح کرد: خوشبختانه با وفاق و هماهنگی کم‌نظیر میان نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه راوند، فرماندار، شهردار، شورای اسلامی شهر و دانشگاه علوم پزشکی، ظرفیت خیران سلامت در کاشان همواره پیشتاز و فعال بوده است با توجه به آمادگی خیران برای تأمین ۵۰ درصد اعتبارات، انتظار داریم سازمان اورژانس کشور نیز بر اساس وعده و تفاهم قبلی، سهم ۵۰ درصدی دولت در تأمین آمبولانس‌ها را عملیاتی کند تا شاهد تجهیز و نوسازی کامل ناوگان امدادی باشیم.

وی با اشاره به مطالبات مردمی در حوزه خدمات اجتماعی و بیمه‌ای تأکید کرد: طرح موضوع ادغام شعب تأمین اجتماعی و کمیته امداد در منطقه به هیچ وجه قابل پذیرش نیست. اگر قرار بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها باشد، این صرفه‌جویی باید از ساختار مرکزی وزارتخانه‌ها و ستاد‌ها آغاز شود، نه با محدود کردن خدمات‌رسانی به مردم و کارگران زحمتکش در شهرستان به‌صورت جدی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیریت سازمان تأمین اجتماعی می‌خواهیم که روند ادغام یا تضعیف این شعبه متوقف شود؛ موضوع کمیته امداد نیز از طریق مدیرکل مربوط تا به‌دست آمدن نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس با اشاره به پیگیری مستمر پروژه‌های عمرانی منطقه خاطرنشان کرد: با دعوت و حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، بازدید‌های میدانی موثری انجام شده و پیشرفت طرح‌ها مطلوب است و با تمام توان پیگیر رفع موانع و شتاب‌بخشی به این پروژه‌ها خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha