۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۵
کد خبر: ۷۹۴۲۴
مدیریت بحران تهران برگزار کرد

آموزش کار با تجهیزات مخاطرات شیمیایی، زیستی، پرتویی و هسته‌ای در تهران

آموزش کار با تجهیزات مخاطرات شیمیایی، زیستی، پرتویی و هسته‌ای در تهران
جلسه آموزشی آشنایی با روش کار تجهیزات مرتبط با مخاطرات شیمیایی، زیستی، پرتویی و هسته‌ای (CBRN) با هدف ارتقای آمادگی نیرو‌های تخصصی و عملیاتی، در مواجهه با حوادث شیمیایی، زیستی، پرتویی و هسته‌ای در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی، در این دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان با اصول اولیه کار با تجهیزات مرتبط با تهدیدات CBRN آشنا شدند و مباحثی همچون نحوه آماده‌سازی، نگهداری و بهره‌برداری صحیح از این تجهیزات مورد بررسی قرار گرفت.

بخش مهمی از این برنامه به معرفی تجهیزات شناسایی و پایش اختصاص داشت. در این بخش، دستگاه‌های سنجش و آشکارسازی مواد خطرناک، تجهیزات اندازه‌گیری پرتو، دزیمتر‌های فردی و تجهیزات حفاظت فردی معرفی و کاربرد هر یک در شرایط عملیاتی تشریح شد.

همچنین در این جلسه، نحوه بررسی اولیه تجهیزات، کنترل وضعیت باتری و ملزومات، رعایت الزامات ایمنی و ثبت نتایج اندازه‌گیری به شرکت‌کنندگان آموزش داده شد. در ادامه، مراحل صحیح استفاده از لباس‌های حفاظتی، ماسک‌ها، دستکش‌ها و سایر تجهیزات حفاظت فردی نیز به‌صورت تئوری و عملی مرور شد.

محسن مهرجو رئیس اداره تهدیدات نامتعارف معاونت پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با تأکید بر ضرورت آموزش مستمر در حوزه تجهیزات CBRN اظهار داشت: پیشرفته‌ترین تجهیزات، بدون آشنایی دقیق کاربران با شیوه کار، محدودیت‌ها و قابلیت‌های آنها، در شرایط عملیاتی نمی‌توانند کارکرد مطلوبی داشته باشند.

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره، صرفاً معرفی تجهیزات نبود، بلکه تلاش شد با تمرین دستورالعمل‌های فنی، فاصله میان دانش نظری و عملکرد میدانی کاهش یابد.

مهرجو عنوان کرد: ارتقای سطح آمادگی نیرو‌های امدادی، کاهش خطای انسانی و افزایش ضریب ایمنی در حوادث CBRN، نیازمند آموزش‌های نظام‌مند و تمرینات عملی مستمر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha