۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
کد خبر: ۷۸۲۳۰
طی حکمی از سوی سردار غلامرضا جلالی انجام شد

انتصاب رئیس پدافند غیرعامل منطقه آزاد قشم

انتصاب رئیس پدافند غیرعامل منطقه آزاد قشم
طی حکمی از سوی سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، دکتر محمدرضا کلائی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به عنوان رئیس پدافند غیرعامل منطقه آزاد قشم منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی، این حکم با حضور دکتر فاطمه جراره نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، توسط مصطفی طزری معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور به کلائی اعطا شد.

در آیین ابلاغ این حکم، بر جایگاه راهبردی جزیره قشم در حوزه‌های انرژی، تجارت دریایی، ترانزیت و زیرساخت‌های حیاتی کشور تأکید و تصریح شد که تقویت الزامات پدافند غیرعامل در این منطقه، نقشی تعیین‌کننده در افزایش تاب‌آوری ملی و صیانت از سرمایه‌های زیرساختی ایفا می‌کند.

همچنین در این نشست، از دو جلد کتاب «مطالعات پدافند غیرعامل منطقه آزاد قشم» که حاصل پژوهش‌های تخصصی در حوزه شناسایی دارایی‌ها و تهدیدات، ارزیابی آسیب‌پذیری‌ها و ارائه راهکار‌های عملیاتی برای ارتقای ایمنی و پایداری زیرساخت‌هاست، رونمایی شد.

حاضران در جلسه با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح آمادگی و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، بر اجرای تکالیف ابلاغی، به‌روزرسانی طرح‌های عملیاتی، تقویت زیرساخت‌های حیاتی و خدمات‌رسان و نیز توسعه آموزش‌های تخصصی پدافند غیرعامل تأکید کردند.

در ادامه، شرایط موجود جزیره در حوزه پدافند غیرعامل، اقدامات انجام‌شده در سال‌های اخیر، میزان پیشرفت پروژه‌های ایمن‌سازی و همچنین برنامه‌ها و اولویت‌های پیش‌رو برای افزایش ضریب پایداری منطقه در شرایط بحران مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

شایان ذکر است، در این جلسه قائم مقام مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، معاونان و برخی از مدیران سازمان نیز حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر