۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۷۷۳۲۱

بازدید مدیرکل پدافند غیرعامل کرمان از مجتمع مس دره‌آلو

این بازدید به‌منظور بررسی وضعیت آمادگی زیرساخت‌ها و اقدامات انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل در مجتمع مس درآلو  انجام شد و طی آن، از بخش‌های مختلف معدنکاری ، کارخانه تغلیظ، سایت اداری و ایستگاه آتش‌نشانی و بهداری مجتمع بازدید به‌عمل آمد.

به گزارش پایداری ملی، در جریان این بازدید، روند پیشرفت پروژه‌ها، ظرفیت‌های عملیاتی، وضعیت ایمنی و الزامات پدافند غیرعامل در بخش‌های مختلف مجتمع مورد بررسی قرار گرفت. کریمی در جریان این بازدید، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های ایمن و آموزش ایمنی و تمرینات مستمر آمادگی برای شرایط اضطراری تأکید کرد.
در پایان این بازدید، کمیته عملیاتی پدافند غیرعامل مجتمع به ریاست دکتر امیری مدیرعامل مجتمع برگزار شد. در این کمیته،  کریمی با اشاره به اهمیت دارایی‌های راهبردی موجود در این مجتمع معدنی، بر ضرورت آگاهی، هم‌افزایی و بسیج مجموعه برای صیانت از زیرساخت‌ها تأکید نمود  و گفت: مفهوم پدافندغیرعامل در محیط های صنعتی و معدنی یعنی اینکه تمام فعالیت‌ها باید بر پایه ایمنی و امنیت طراحی و اجرا شودوی با تشریح ابعاد مختلف تهدیدات و خرابکاری‌های صنعتی، نگاه پدافند غیرعامل را نگاهی پیش‌نگر و مبتنی بر تحلیل تهدیدات و ریسک های محتمل دانست .مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان همچنین با تأکید بر اهمیت آموزش در تبیین مسائل پدافند غیرعامل، از مدیران مجتمع مس دره آلو خواست تا با جدیت نسبت به آموزش نیروها اقدام نمایند و آموزش مستمر و هدفمند را یکی از مهم‌ترین راهکارهای افزایش تاب‌آوری و کاهش آسیب‌پذیری در برابر تهدیدات و مخاطرات انسان ساخت صنعتی است.
در ادامه این کمیته، کمالی، فرماندار رابر، با اشاره به جایگاه پدافند غیرعامل، اظهار داشت:پدافند غیرعامل در سه لایه ایمنی ،  امنیتی و دفاعی تعریف می‌شود و در شرایط تهدید، جایگاه و نقش آن بسیار ویژه و تعیین‌کننده است.وی با تأکید بر لزوم توجه مستمر به تدابیر پدافند غیرعامل، افزود:باور دارم که هیچ توسعه‌ای در منطقه اتفاق نخواهد افتاد مگر آنکه امنیت و آرامش فراهم باشد. باید زیرساخت ایمنی و حراست را به‌عنوان پایه اصلی فعالیت‌های مجتمع قرار داد.
فرماندار رابر بر اهمیت همراهی مدیریت مجتمع با سیاست‌های پدافند غیرعامل تأکید و آمادگی کامل مجموعه ادارت شهرستان در حوزه های مختلف پدافند غیرعامل جهت همکاری با مجتمع را اعلام نمود .در پایان از تلاش ها و زحمات مدیرعامل محترم و کارکنان مجتمع در ایام جنگ ۱۲ روزه با اهدا لوح سپاس و تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تقدیر بعمل آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر